<>.theiaStickySidebar:after {content: ""; display: table; clear: both;}
enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
39,2409
EURO
44,5090
ALTIN
4.154,88
BIST
9.058,03
DOLAR
39,2409
EURO
44,5090
ALTIN
4.154,88
BIST
9.058,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
25°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece’de Zabıta Göz Açtırmıyor

Büyükçekmece’de Zabıta Göz Açtırmıyor
16.09.2015
113
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bayram öncesinde denetimlerini sıklaştırdı.

Büyükçekmece Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde Büyükçekmecelilerin sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için tüm önlemleri alıyor.

 Vatandaştan gelen şikayetlerde değerlendiriliyor

Zabıta ekipleri başta gıda üreticileri ve satıcıları olmak üzere her alanda denetim yapıyor. Bayram öncesinde sayıları artan dilencilere içinde operasyonlar yapan ekipler, belediyenin almış olduğu kararlara uymayanlar hakkında da yasal işlem yapıyor. Bayram öncesinde vatandaşların en  çok alışveriş yaptıkları kuruyemiş ve tatlı satan işyerleri ile halk pazarlarında denetimler sıklaştırılırken vatandaşlardan gelen şikayetlerde anında değerlendiriliyor. Büyükçekmece Belediyesi zabıta ekipleri ayrıca işyerlerinde ruhsat, fiyat etiketi ve satılan gıda ürünlerinin son kullanma tarihlerini de kontrol ediyor. Hijyenik olmayan ortamda satış yapan ve eksikleri bulunan işyerlerinden bazılarına uyarı verilirken bazı işyerlerine de ceza kesildi.

Olumsuzlukları bize bildirin”

Büyükçekmece Belediyesi’nin yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm ekipleriyle vatandaşın huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmesi için çalıştığını ifade eden Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Belediyemizin bütün müdürlükleri ve bağlı ekiplerimizle birlikte bayram süresince 24 saat esasına göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız da gördükleri yada karşılaştıkları olumsuzlukları anında bize iletsinler. Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

DSC_9340 DSC_9360 DSC_9372 DSC_9405

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.