enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3854
EURO
35,0481
ALTIN
2.326,29
BIST
9.078,33
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çanakkale Gezileri Başlıyor

Çanakkale Gezileri Başlıyor
02.03.2016
134
A+
A-

Silivri Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çanakkale Gezi programı başlıyor. 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yıldönümü ve TSK Şehitlerini Anma Günü programı kapsamında bir ay sürecek Çanakkale Gezi programı için kayıtlar başladı.

10 BİN SİLİVRİLİ TARİHİ RUHU YAŞAYACAK

Rehber eşliğinde Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Mecidiye Tabyası, Koca Seyit, Şahindere Şehitliği, Alçıtepe Köyü, Şehitler Abidesi, Seddülbahir Köyü ve Müzesi, Ezineli Yahya Çavuş, Anzak Köyü, Albayrak Sırtı, Kanlısırt, Kırmızısırt, Bomba Sırtı, 57. Alay Şehitliği, Conkbayırı ve Bigalı Köyü Atatürk Evi gibi tarihi atmosfere sahip yerler ziyaret edilecek. 10.000 Silivrili, Çanakkale’nin tarihi güzelliklerini ve şehitliklerini gezme fırsatı bulacak.

KAYITLAR BAŞLADI

Hafta içi Çarşamba ve Cuma, hafta sonu ise hem Cumartesi hem de Pazar günü gerçekleşecek geziler için kayıtlar, Silivri Belediyesi İLETİŞİM Merkezi, İLETİŞİM Noktaları ve eski köylerin mahalle muhtarlıklarından alınmaya başladı. Çanakkale gezileri 19 Mart Cumartesi Günü başlayarak bir ay boyunca devam edecek.

news_photo_1456849897

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.