enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3183
EURO
34,6819
ALTIN
2.411,15
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM RAMAZAN ETKİNLİKLERİ

ÇATALCA’DA MUHTEŞEM RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
25.03.2023
75
A+
A-

Cumhuriyet tarihinin en önemli hizmetlerini görevinin ilk dört yılına sığdırıp, Çatalca’ya adeta altın çağını yaşatan Başkan Mesut Üner, on bir ayın sultanı rahmet ve bereket ayı mübarek Ramazan ayı etkinliklerini Çatalca’da eksiksiz organize edilmesi için ekibiyle birlikte aylar öncesinden hazırlıklara başladı. Ramazan ayının daha ilk günlerinde başlayan etkinlikler, ilçe halkının beğenisini ve takdirini kazandı.

RAMAZAN AYI BOYUNCA HER GÜN EDİRNE TURU ORGANİZE EDİLDİ

Başkan Mesut Üner’in talimatıyla aylar öncesinden harekete geçen Çatalca Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, eksiksiz bir program için harekete geçti. İstanbul’un en büyük yüz ölçümlü ilçesi Çatalca’da, tüm mahallerdeki hanımefendilere mahalle mahalle program dahilinde Edirne turuna katılma imkanı sağlandı. Edirne turu kapsamında; Karaağaç, Meriç Nehri Köprüsü, Şerefeli Camii, Ulu Cami, Selimiye Camii, Ulu Camii ve Edirne Kapalı çarşısını gezildikten sonra turdaki konuklar serhat şehri Edirne’de iftar programında ağırlandı. Tur programına katılan hanımefendiler oldukça keyifli bir o kadarda huzurlu anlar yaşarken, böylesine değerli bir Ramazan etkinliği düzenlediği için Başkan Mesut Üner’e teşekkür ettiler.

İLK İFTAR PROGRAMI ŞEHİT AİLELERİ, GAZİLER ve GAZİ AİLELERİNE ORGANİZE EDİLDİ

Başkan Mesut Üner, her Ramazan ayında olduğu gibi ilçedeki tüm sivil toplum kuruluşları, dernekler ve ilçeye hizmet yolunda birlikte yol yürüdüğü kurum ve kuruluşlara iftar programı daveti organize etmeye devam etti. Ramazan iftar programlarının ilk konukları vatanımız ve bayrağımız için canını hiçe sayan Şehitlerimizin aileleri, Gaziler ve Gazi aileleri oldu. İftar programı öncesi Başkan Mesut Üner, tek tek masaları ziyaret edip, konuklarla bizzat ilgilendi. İftar programı öncesi Kur’an-ı Kerim Tilaveti okundu. Gecenin sonunda Şehitlerimizin aileleri, Gaziler ve Gazi aileleri Başkan Mesut Üner’e iftar daveti için teşekkür ettiler.

Ramazan programları sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mesut Üner; ‘’On bir ayın sulatanı rahmet ve bereket ayı Ramazan ayının başlamasının huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizlerde böylesine mübarek bir ayın hazırlıklarına aylar öncesinden başladık. Mübarek Ramazan ayının huzurlu ve mutlu yaşanması için imkanlarımızı seferber ettik. Bu anlamda planlarımız ve programlarımız dahilinde Çatalca’mızın tüm mahallelerindeki hanımefendilerini Ramazan ayı boyunca Edirne turumuza katılma fırsatı sağladık. Bu anlamda yoğun talep için tüm halkımıza çok teşekkür ediyorum. Edirne tur programlarımız dışında ilçemizdeki tüm sivil toplum kuruluşları ve derneklerimize iftar programı düzenlemeye başladık. İlk konuklarımız Şehitlerimizin aileleri, Gaziler ve Gazi aileleri oldu. Onlar için ne yapsak az ve yarım kalır. Daha nice Ramazan etkinliklerinde buluşmak umudu ve Duasıyla Hayırlı Ramazanlar.’’ Dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.