enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çorlu Devlet Hastanesinde Gebe Okulu Katılım Belgesi Dağıtım Töreni Yapıldı

Çorlu Devlet Hastanesinde Gebe Okulu Katılım Belgesi Dağıtım Töreni Yapıldı
31.12.2016
142
A+
A-

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Çorlu Devlet Hastanesinde düzenlenen ’Gebe Okulu’ eğitim faaliyetlerine katılanlara sertifikaları verildi.

Gebe Okulu Eğitimleri haftada bir kez olmak üzere toplamda 4 hafta olacak şekilde her ay yeni bir grupla devam ediyor. Eğitimler Gebe Okulu Danışmanlığı Eğitimi almış olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Recai Atalay, Doğumhane Sorumlu Ebesi Filiz Gönülaçar, Yenidoğan Yoğun Bakım Sorumlu Hemşiresi Çise Kurt ve Doğumhane Ebesi Feride Dursun tarafından yürütülüyor. Eğitimlerle gebelerin bilgi seviyelerini arttırıp normal doğuma teşvik ederek sağlıklı bebekler yetiştirmelerini sağlamak amaçlanıyor.

Gebelik, doğum süreci ve bebek bakımı, anne sütü ve emzirme, doğumu kolaylaştıran egzersizler, doğum ağrısıyla başa çıkma yöntemleri, doğumhane ve servis gezisi, eğitim içeriklerini oluşturmaya devam ediyor.

Çorlu Devlet Hastanesinde düzenlenen Gebe Okulu Katılım Belgesi Dağıtım Törenine, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Cengiz Becerir, İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Hacı Bayram Zengin, Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Mustafa Doğan, Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şube Müdürü Dr. Hülya Becerir ve kurum yöneticileri katıldı.

Gebe Okulu Katılım Belgesi Dağıtım Töreni ile bir araya gelinmesi suretiyle gebe okullarına farkındalık kazandırılması ve bu sayede dikkat çekilerek katılımcıların arttırılması amaçlandığı belirtildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.