enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5320
EURO
34,8934
ALTIN
2.422,04
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Cumhuriyet Caddesi “Aşk ve Sevgi” Dolacak

Cumhuriyet Caddesi “Aşk ve Sevgi” Dolacak
10.02.2016
113
A+
A-

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Beylikdüzü, eğlence dolu bir programla coşacak. Geçen yıl Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı’nda yapılan ve vatandaşların keyifli paylaşımlarda bulunduğu 14 Şubat Sokak Partisi etkinliği, yine aynı yerde gerçekleşecek. Etkinlik, Saat 14:00’da başlayıp 20:00’da sona erecek. Keman dinletileri eşliğinde dönem kostümlü animatörler özel maskeleriyle vatandaşlara şeker dağıtacak. Dansçıların Tango ve Latin dansları ise Beylikdüzü’nde romantik bir hava estirecek. Aşkın dansı Vals harika bir görsel şölen sunacak.

Pamuk şekerleri, mısır arabaları ve yerlere yazılmış aşk şiirleri ile atmosferi daha sıcak kılacak etkinlikte aşk dolu bir gün sizleri bekliyor olacak. Gönlünüzden geçen tüm aşk dileklerinizi Dilek ağacında dileyebileceksiniz. Büyük renkli bir saksının içindeki fotoğraf çekilebilecek sevimli görseller ve el dövizleri neşenize neşe katacak.

Gökyüzü Yine Aşkın Renklerine Bürünecek

14 Şubat Sevgililer Günü Sokak Partisi etkinliğinde oluşturulacak özel alan ile gökyüzü rengarenk balonlarla kaplanacak. Sinemanın çok sevilen filmlerinin oyuncularını ve sahnelerini hatırlatacak fotobloklarla çiftler ve yalnız kalpler, gönüllerince fotoğraf çektirebilecek. Çocukların eğlencesini de unutmayan Beylikdüzü Belediyesi, etkinlikte onlar için çizgi film fotobloklarını hazır edecek. Ayrıca çocuklara özel yüz boyama ve balon oyunu etkinliği de olacak.

100 Yılın Aşkları Sizinle Aynı Partide…

Mustafa Kemal Atatürk-Latife Hanım, Tarık Akan-Gülşen Bubikoğlu, Kartal Tibet-Hülya Koçyiğit, Bedri Rahmi-Eren Eyüpoğlu, Kartal Tibet-Filiz Akın, Ediz Hun-Filiz Akın, Kadir İnanır-Türkan Şoray, Yılmaz Güney-Fatoş Yılmaz, Ediz Hun-Türkan Şoray, Ediz Hun-Hülya Koçyiğit, Nazım Hikmet-Piraye ve Melih Kibar-Çiğdem Talu gibi sinema ve gerçek hayatta yüreklere kazınan büyük aşkların detayları, Beylikdüzü Sokak Partisi’nde karşınıza çıkacak.

2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (1) 2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (2) 2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (3) 2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (4) 2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (5) 2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (6) 2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (7) 2015 Sevgililer Günü- Cumhuriyet Caddesi (8)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.