enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Erkoç, Beylikdüzü’nde Barış Diye Haykırdı

Zengin repertuarı ve kendine has yorumu ile büyük bir hayran kitlesine sahip Fatih Erkoç; Dünya Barış Günü’nde Beylikdüzü’nde harika bir konser verdi. Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda sahne alan sanatçı, Beylikdüzü halkını müziğiyle dünyanın farklı coğrafyalarına götürdü ve tüm Dünya için barışı diledi.

Erkoç, Beylikdüzü’nde Barış Diye Haykırdı
02.09.2015
84
A+
A-

1 Eylül Dünya Barış Günü, Beylikdüzü Belediyesi’nin 2. Barış ve Sevgi Buluşmaları etkinliğinde ünlü sanatçı Fatih Erkoç’un verdiği konserle kutlandı. Erkoç, binlere seslendiği konuşmasında “Dünya Barış Günü’nde sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Dünya için barış diliyorum” dedi. “Yana Yana” şarkısı ile konserine başlayan sanatçı, yan flüt eşliğinde büyük beğeni topladığı “Ellerim Bomboş” şarkısını seslendirdi. Erkoç; “Avuç İçi Kadar Mutluluk Yeter, Gurur, Gitme, Ağlama, Doktorum Nerde, Senden Kalan Tek Anı Bu, Yarim İstanbul” gibi popüler ve unutulmaz şarkılarını ise hayranları ile birlikte söyledi. “Happy” ve “Get Lucky” gibi hit olmuş yabancı parçaları da seslendiren sanatçı herkesi adeta coşturdu.

Ünlü Sanatçılardan Barış Mesajı…

Bazı şarkılarını 23 yıldır söylediğini belirten Fatih Erkoç, “Bir şarkı 30 yılda klasikleşiyor. Şarkılarımızın klasik hale gelmesine çok az bir süre kaldı, hep beraber buna tanık olmayı diliyorum” diye konuştu. Sanatçıyı tebrik eden ve Dünya Barış Günü’nde Beylikdüzü’nde olduğu için kendisine teşekkür eden Beylikdüzü Belediyesi 1. Başkan Vekili Ömer Şatır, Erkoç’a günün anısına plaket ve çiçek takdim etti. Konser öncesi programın sunuculuğunu yapan Korhan Abay ise Dünya Barış Günü’nün anlamı dolayısıyla sahnede Ferhat Göçer, Levent Üzümcü, Selçuk Yöntem ve Nilgün Belgün gibi usta isimlere telefonla görüntülü bağlantı yaptı ve sanatçılardan gelen barış mesajlarını tüm Beylikdüzü’ne duyurdu.

Fatih Erkoç Konseri (1) Fatih Erkoç Konseri (2) Fatih Erkoç Konseri (3) Fatih Erkoç Konseri (5) Fatih Erkoç Konseri (6)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.