enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3130
EURO
35,0957
ALTIN
2.281,96
BIST
8.914,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Eski Başkan Nurettin Şen’e Büyük Vefa

Eski Başkan Nurettin Şen’e Büyük Vefa
08.10.2015
190
A+
A-

NURETTİN ŞEN PARKI AÇILDI
Küçükçekmece Belediye Başkanlığı’nın yanında bulunan ve 36 bin metrekare alana yapılan Nurettin Şen Parkı’nın resmi açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi.
Küçükçekmece’nin en güzel parklarından biri olan alana, meclis kararıyla Küçükçekmece’de 1994- 1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan merhum Nurettin Şen’in adı verildi.
Açılışa; CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Bihlun Tamaylıgil, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, merhum Nurettin Şen’in eşi ve çocukları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
“ ÇOK ÖZLÜYORUM, ÇOK SEVİYORUM”
Açılışta konuşan merhum Başkan Nurettin Şen’in oğlu Doç. Dr. Erdal Şen, babasına olan özlemini dile getirdiği konuşmasında onu şu sözlerle anlattı:
“5 yıl çok zor geçti. Duygulandık ağladık ama babam hep gülerdi. Babam hayat mücadele derdi. Her babanın oğluna verdiği öğütlerde olduğu gibi, büyüdükçe onun doğruluğunu anlıyorum. Hoşgörülü, temiz, saf, bütün kötülüklere iyilikle cevap veren, bütün zorluklar karşısında çalışmaktan, okumaktan insana inanmaktan başka hiçbir şey bilmeyen, çok sağlam bir Atatürkçü, çok iyi bir insan, kimseyi ötekileştirmeden ezilenin yanında olan bir insandı. 63 yaş Hz. Peygamberin dünyadan ayrılışının yaşı. Eskiler haddimizi aştık derlermiş. Babam haddini de aşmadı. Çok seviyorum. Çok özledim. Başta Temel Karadeniz olmak üzere, bu ismi onaylayan, imza atan herkese gönülden saygılar. ”
EDA ŞEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI
Konuşurken, gözyaşlarına hakim olamayan ; Nurettin Şen’in kızı Eda Şen ise “5 yıldan sonra ilk kez yüzümün güldüğünü, kalbimin attığını hissettim. İyi ki hayattayım dedim bugün” sözleriyle mutluluğunu ve heyecanını dile getirdi. Eda Şen duygusal anlar yaşarken, açılışta ona bir de sürpriz yapıldı. Başkan Karadeniz ve protokol üyeleri, Eda Şen’in doğum gününü pasta keserek kutladı. Başkan Karadeniz, Eda Şen’i tebrik ederek bir de çiçek takdiminde bulundu.
“BU BİR VEFA ÖRNEĞİDİR”
Duygulu ve gururlu olduğunu ifade eden Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ise, Başkan Karadeniz’e teşekkür ettiği konuşmasında, “Burada bir vefayı gördük, belediye başkanı arkadaşım Temel Karadeniz, daha önceden burada belediye başkanlığı yapmış olan Nurettin Şen’e vefasını onun ismini bu parka vererek yaşatacak. Bir de, örnek aldığımız bir insanın elim bir şekilde hayatını kaybetmesinin yarasını bir kez daha hissettik. Nurettin Şen’in eşi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü olarak Avcılar da bizimle çalışıyor. Biz burada onunla çalışmaktan gurur duyuyoruz” dedi.
CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Bihlun Tamaylıgil ise dostluk mesajı verdiği konuşmasında, Başkan Karadeniz’e teşekkür etti.
“DÜNYAYA BİRDAHA GELSEM, YİNE ONUNLA EVLENİRİM”
Açılışta Nurettin Şen’in eşi Ayşe Şen’in konuşması da katılımcılara duygusal anlar yaşattı. Ayşe Şen, eşini; “Onun hayat felsefesinde sevginin büyük önemi vardı. Biz birbirimize aşıktık. Dünyaya bir daha gelsem yine onunla evlenirdim” sözleriyle anlattı.
“NURETTİN ŞEN’İN İSMİ HER DAİM YAŞAYACAK”
Programda ev sahibi Başkan Karadeniz ise Nurettin Şen’i saygıyla andığını ifade ederek, “Aramızdan menfur bir saldırı sonucu ayrılmasının burukluğunu yaşıyorum. Onu sevenler burada biliyorum. Ayşe Şen Hanımla, Nurettin Şen Parkı olarak burayı isimlendireceğimiz dönemde tanıştık. O, Nurettin Şen’i anlatırken, beni çok etkiledi. Allah herkese bizleri bu kadar seven eşler nasip etsin. Ben bu duyguyu yaşatabilmiş olmaktan dolayı şanslıyım. Bu aileyi tanımak benim için onurdu. Nurettin Şen ismi her daim yaşayacak. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Konuşmaların ardından, protokol üyeleri kurdele keserek parkın açılışını gerçekleştirirken, Nurettin Şen adına da bir ıhlamur ağacını toprakla buluşturdular.

unnamed (1)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.