enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİNİN 7’NCİSİ DÜZENLENDİ

GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİNİN 7’NCİSİ DÜZENLENDİ
23.08.2022
81
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Sünnet Şöleni’nin bu yıl 7.’si gerçekleşti. Özel sağlık kuruşlarının da desteğiyle ücretsiz olarak sünnet ettirilen 250 çocuk, gün boyu doyasıya eğlendi. Çeşitli atölyeler, yarışmalar ve çocuk oyunlarının olduğu şölene katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Çocuklar, kadınlar ve gençler için yapacağımız daha çok iş var. Yeter ki sizin enerjinizi ve desteğinizi her daim yanımızda hissedelim.” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ve bu yıl 7.’si gerçekleşen Sünnet Şöleni, Yakuplu Kent Ormanı’nda düzenlendi. Sosyal incelemeler sonucu belirlenen ve özel sağlık kuruluşlarının da desteğiyle ücretsiz olarak sünnet ettirilen 250 çocuk, gün boyu doyasıya eğlendi. Çeşitli ikramların da yapıldığı şölene gelen her yaştan çocuk, atölye, yarışma ve oyunlarla unutulmaz bir gün geçirdi. Etkinlik kapsamında sahne alan Cüneyt Şentürk ise birbirinden sevilen parçaları seslendirdi. Ayrıca, Beylikdüzü Belediyesi’nin hayata geçirdiği Gezici Hizmet Otobüsleri’nden Mobil Sağlık Aracı da gün boyu vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verdi.

Çalık: Çocuklar, kadınlar ve gençler için yapacağımız daha çok iş var

Etkinlik alanında vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Beylikdüzü Belediyesi olarak birçok farklı hizmete imza atıyoruz. Hizmetlerimizin odak noktasında ise her zaman çocuklar var. Evlatlarımızın yüzlerindeki gülücükler bizleri çok mutlu ediyor. Emin olun, onları kendi evlatlarımdan ayırmıyorum. Özellikle çocuklar, kadınlar ve gençler için yapacağımız daha çok iş var. Yeter ki sizin enerjinizi ve desteğinizi her daim yanımızda hissedelim. Etkinlikte emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyor, burada bulunan bütün evlatlarımızı gözlerinden öpüyorum” ifadelerini kullandı. Etkinlik sonunda Başkan Çalık, sağlık kuruluşlarının temsilcilerine çiçek ve plaket takdiminde bulundu.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.