enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İSTANBUL’A KAR YAĞMAYINCA ONLARDA KARA GİTTİ

İSTANBUL’A KAR YAĞMAYINCA ONLARDA KARA GİTTİ

Çatalca Kültür ve Turizm Derneği farklı gezi organizasyonlarıyla Çatalca ve bölge halkının takdirini topluyor. Çatalca Kültür ve Turizm Derneği’nin geçtiğimiz Pazar Günü düzenlediği Kartepe-Maşukiye Gezisi’ne ise katılım yoğundu.

Gezi katılımcılarıyla Çatalca Cumhuriyet Meydanı’nda buluşan dernek buradan iki otobüs ile hareket etti. Gezide ilk durak açık büfe kahvaltı yapılacak El Garden Otel olup, buradan Kartepe Kayak Merkezi’ne devam edildi. Katılımcılar için değişik aktivitelerin bulunduğu kayak merkezinde güneşli havanın ve karın tadını doya doya çıkaran Çatalca Kültür ve Turizm Derneği misafirleri burada çeşitli aktivitelere katılarak gönüllerince eğlendiler.

Çatalca Kültür ve Turizm Derneği’nin önceden yaptığı programa göre bir sonraki durak kiremitte Alabalık’ın lezzetiyle buluştukları doğa harikası Maşukiye oldu. Yeşilin ve şelalelerin bir arada olduğu cennetten köşe Maşukiye sokaklarında dolaştıktan sonra dönüş için hareket edildi. Yolculuk boyunca şarkılar, danslar ile eğlencenin devam ettiği gezi başlangıç noktasında sona erdi.

Çatalca Kültür ve Turizm Derneği’nin düzenlediği Kartepe-Maşukiye Gezisi’nde yeni yerleri keşfetmek, eğlenmek, dinlenmek ve yeni deneyimler yaşamak isteyen katılımcılar memnuniyetlerini belirttiler. Dernek Başkanı Ahmet Rasim Yücel’in seyahat için Çatalca Kültür ve Turizm Derneği’ni tercih etmelerinden dolayı duymuş olduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Yücel “Bir günlüğüne de olsa  insanın evinden uzak farklı bir ortamda farklı insanlarla bulunması, gezmesi, eğlenmesi ve mutlu olarak evine dönmesi hepimize ayrı bir haz vermekte. Hafta sonu yine birbirinden değerli, birbirine değer veren, sevgiyi, saygıyı, hoşgörüyü kendine ilke edinmiş arkadaşlarımızla birlikte güzel bir gün geçirdik. Kar bize gelmiyorsa biz kara gideriz dedik, Maşukiye ve Kartepe’ye  80 arkadaşımızla birlikte gittik. İki otobüs olunca da, otobüsler içerisinde yaşanan eğlencedeki rekabet ise görülmeye değerdi. Gezdik, gördük, eğlendik ve mutlu bir şekilde evlerimize geri döndük. Her zaman söylüyoruz… Gezilerin güzel geçmesini sağlayan katılımcılardır diyoruz. Bu anlamda tüm katılımcılarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Zaman zaman gerçekleştirdiğimiz bu benzeri gezilerimize katılmak isteyen herkes derneğimizle, derneğimizin sosyal medya hesapları üzerinden bizlerle irtibata geçebilirler” dedi.

Kaynak: Savaş ATAK

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.