enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İstanbul’da kar yağışı bu sabah sürpriz yaptı

İstanbul’da kar yağışı bu sabah sürpriz yaptı
30.01.2017
123
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, İstanbul için bugün, ‘yer yer yağışlı’ tahmininde bulunulmuştu. Ancak megakent haftaya kar yağışı ile başladı. ‘Beklenmedik’ kar yağışı, saat 08.30 itibariyle özellikle kentin yüksek bölgelerinde etkili olmaya başladı.

BEKLENMEDİK KAR, İSTANBULLULARI ŞAŞIRTTI

Son meteoroloji raporunda İstanbul için, “Parçalı bulutlu, Kırklareli’nin karadeniz kıyıları, Tekirdağ çevreleri ile İstanbul’un yerel hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde bölgenin doğusunda yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor.” denmişti. Ancak sabah saatlerinde kentin yüksek noktalarında kar yağışı görülmeye başladı. Meteoroloji tahminlerinde yer almayan bu ‘beklenmedik’ kar yağışı İstanbulluları da şaşırttı.
Daha Fazla Bilgi

TRAFİKTE PAZARTESİ KÂBUSU

Öte yandan İstanbullular haftanın ilk iş gününe trafikte yaşanan aşırı yoğunlukla başladı. Özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Anadolu-Avrupa geçişinde yaşanan yoğunluk, yer yer etkili olan yağmur ile de birleşince, sürücülere zor anlar yaşattı.

HAVA SICAKLIKLARI MEVSİM NORMALLERİNDE

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredecek. Rüzgarın, genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Marmara’da kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 3

İstanbul: Parçalı bulutlu, sabah saatlerinde kuzey kesimleri yağmurlu 5

İzmir: Parçalı bulutlu 9

Bursa: Parçalı bulutlu 5

Adana: Parçalı ve az bulutlu 12

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, batı kesimleri yağmurlu 14

Samsun: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 2

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı 1

Erzurum: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı -10

Diyarbakır: Parçalı, zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden sonra aralıklı kar yağışlı 1

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.