enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5680
EURO
34,9959
ALTIN
2.431,33
BIST
9.782,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Çok Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kaybolan Oğlunun Yolunu Gözlüyor

Kaybolan Oğlunun Yolunu Gözlüyor
25.08.2015
92
A+
A-

İstanbul’da oğlunun terör örgütü tarafından kaçırıldığını iddia eden Sevda Yılmaz, çocuğunun partilerle hiçbir alakasının bulunmadığını belirterek, “Çocuğum rahatsız, astım hastası, kolu kırık, uyur gezerdi. Korkuyorum, 2 aydır haber alamıyorum. Öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Başbakanımıza sesleniyorum; çocuğumu istiyorum” dedi.
Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2 aydır oğlu Gökhan Yılmaz’dan (16)  haber alamadığını söyledi.

Oğlunun 2 ay önce Esenyurt’ta bir partinin kurduğu çadıra 4 gün süreyle gittiğini ve daha sonra kendisinden haber alamadığını anlatan Yılmaz, “Aramaya başladık, soruşturduk, yok… Çadırdan sonra oldu. Şanlıurfa’da Abdullah Öcalan’ın doğum günü var oraya gitmiş dediler” diye konuştu.

 

“Savcılığa suç duyurusunda bulundum”

 

Yılmaz, oğlunun bulunması için BDP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı’na başvurduğunu ancak bilgi alamadığını aktararak, “Gittiğimiz yerlerde bize bir şey açıklamadılar, ‘bizimle alakalı değil’ dediler. Savcılığa gittim suç duyurusunda bulundum. PKK tarafından kaçırıldığını düşünüyorum. Onunla beraber kaybolan arkadaşı oldu. O geri döndü ama nereden geldiğini ailesi de çocuk da açıklamadı. Gelen kişi, oğlumu görmediğini, farklı yerlerde olduğunu söyledi. Gelen çocuk bir gece Diyarbakır’da, bir gece de Adana’da kaldığını söylemiş. Ondan sonra da evine dönmüş” ifadelerini kullandı.

Çok kötü durumda olduğunu dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

“Çocuğumun partilerle hiçbir alakası yok. Çocuğum rahatsız, astım hastası, kolu kırık, uyur gezerdi. Korkuyorum, 2 aydır haber alamıyorum. Öldü mü kaldı mı bilmiyorum. Başbakanımıza sesleniyorum; çocuğumu istiyorum. Peşini bırakmam. Diyarbakır’da çocukları kaçırılan annelerin başlattığı eylemden cesaret alarak ben de çocuğumun kaçırıldığını söyledim. Onlarla görüştüm, çocuğumun ismini de verdim. Bekliyoruz.” 

Yılmaz, açıklama yaptığı için tedirgin olmadığını belirterek, “Hiçbir şeyden korkmuyorum. Bana çocuğumu getirsinler. İki aydır göremiyorum, sesini duyamıyorum. Geceleri sabaha kadar yatamıyorum. Abisi yok diye kızım eve giremiyor” diye konuştu.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.