enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

KEMAL VARLIK’IN ANNESİ GÜMÜŞYAKA’DA TOĞRAĞA VERİLDİ

KEMAL VARLIK’IN ANNESİ GÜMÜŞYAKA’DA TOĞRAĞA VERİLDİ
25.08.2015
154
A+
A-
Gümüşyaka’nın tanınan ve sevilen esnaflarından, eski SİBESO Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Varlık annesini kaybetti. 
İki yıldan beri rahatsızlığı nedeni ile tedavi gören  Şükrüye Varlık dün öğlene doğru yaşama veda etti.
 Evinde yaşamını yitiren Şükrüye Varlık Gümüşyaka’da toprağa verildi.Sonsuzluğa uğurlanmadan önce evinin önüne getirilen Şükrüye Varlık cenazesi , alınan helalliğin ardından Gümüşyaka Camisi’ne getirildi.
 İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Şükrüye Varlık’ın cenazesi Gümüşyaka Mezarlığına defnedildi. Varlık Ailesi’ni bu acı günün de dostlarıda yalnız bırakmadı. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın çelenk gönderdiği cenaze merasimine, 
Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri,Kefalet Kooperatifi Başkanı Sebahattin Öpçin, Belediye  Meclis Üyesi Lütfü Vardar, Esnaf Ve Sanatkarlar eski Başkanı Ali Tabakoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Evinde, camide ve mezarlıkta taziyeleri kabul eden Kemal Varlık ve Ailesi’nin oldukça üzgün olduğu gözlendi.
 
Değişim Ailesi olarak , ebediyete intikal eden Şükriye Varlık’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve dostlarına baş sağlığı dileriz.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.