enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5139
EURO
34,9187
ALTIN
2.436,58
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

SUAT BAKICI’DAN DEĞİRMENKÖY’E ANLAMLI İFTAR

SUAT BAKICI’DAN DEĞİRMENKÖY’E ANLAMLI İFTAR
25.08.2015
142
A+
A-
Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Üçler Market Sahibi Suat Bakıcı’nın işyerinin önünde verdiği iftarda adeta izdiham yaşandı. 800 kişi olarak planlanan iftar yemeği yoğun ilgi gördü ve yaklaşık 1200 kişi iftar yemeğine katıldı. Yoğun izdiham nedeni ile yollara ve yandaki çay bahçesine yeni masalar açılarak , misafirler ağarlandı. Yer bulamayan bazı misafirler ise çimlerin üzerinde iftar yaptı. Son gelen misafirlere yemek kalmayınca gelenlere karpuz ve peynir ikram edildi.
 İMECE USULÜ
İftarın bir başka özelliği ise imece usulü olmasıydı. Değirmenköy bu konuda da oldukça başarılı bir sınav verdi. Ev hanımlarının yaptığı çorba, etli kuru fasulye, etli patates yemeği, pilav ve zerdeler misafirlere yine Değirmenköy’de yaşayan kadınlar, kızlar ve genç erkekler tarafından servis edilmesiydi. 
BAKICI TEŞEKKÜR ETTİ
Silivri Birleşik Esnaf ve sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi ve Üçler Market Sahibi Suat Bakıcı yemek sonrası gazetemize yaptığı açıklamada yoğun ilgiden memnun kaldığını belirterek şunları söyledi : Üçler Market ve Üçler Et Dünyası olarak dostlarımıza verdiğimiz iftarımızı 800 kişi olarak planlamıştık. 
Fakat sağolsunlar iftarımız büyük ilgi gördü. Yaklaşık 1200 dosttumuz iftarımıza katıldı. Bir çao arkadaşımızda geri dönmüş. Herkese sonsuz teşekkür ediyorum.
 Değirmenköy’lü hemşerilerime bu anlamlı günde göstermiş olduğu katkıdan dolayı teşekkür ederim. El birliği ile konuklarımızı ağırladık. Güzel geleneğimizi devam ettirmenin mutluluğunu yine hep birlikte yaşadık.
BAŞKANLAR DA ORADAYDI
Silivri Belediye Başkan Vekili Zafer Bıyıklı , Birleşik esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Nuray Koçer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Sanayi Sitesi Başkanı Ercan Çalışkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda muhtarda iftara katılanlar arasındaydı.
REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.