enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5987
EURO
34,8108
ALTIN
2.496,49
BIST
9.464,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Koruda Klasik Yıldızların Altında Büyüledi

İlki Marina’da gerçekleşen Beylikdüzü Klasik, sanatseverleri bu kez koruda buluşturdu. Vatandaşlar, Şarkılar Neyi söyler? temasıyla değişik bir şan konseri dinledi. Bas Mithat Karakelle ve Piyanist Duygu İnandık, küçük sahne şovları da ekledikleri performansları ile büyük alkış aldı. Konsere Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanı sıra Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP Eski Milletvekili Süleyman Çelebi de katıldı

Koruda Klasik Yıldızların Altında Büyüledi
30.08.2015
100
A+
A-

Koruda Klasik”, bu kez doğayla iç içe huzur dolu Koruluk Alan’da gerçekleşti. Sanat severler büyülü atmosferin içinde, muhteşem  parçaların da eşliğinde masal gibi bir gece yaşadı. Bas Mithat Karakelle ve Piyanist Duygu İnandık’ın sahne aldığı gecenin Sanat Yönetmenliğini Figen Ayhan Karakelle yaptı.

Sahne Şovları Büyük Beğeni Topladı
Dünyaca ünlü eserleri büyük bir ustalıkla seslendiren Karakelle, İnandık ile birlikte yaptığı tiyatral sahne şovlarıyla da herkesten beğeni topladı. İcra ettikleri sanatın içinde barındırdığı kelimelerin anlamlarını dinleyicilere mimikleri ve örneklemeleriyle anlatan Karakelle, “Türküler hayatın tüm duygularını nasıl anlatıyorsa, opera da hayatı anlatır” dedi.

Türkçe Parçalar Hep Bir Ağızdan Söylendi
Gökyüzüne gönderilen notalar eşliğinde “Divane Aşık Gibi” parçasını Arya şeklinde söyleyen Karakelle’ye tüm dinleyiciler eşlik etti. “Ah Bir Zengin Olsam” adlı eserler hep birlikte eğlenen kalabalık, performansların sonunda sanatçılara coşkulu alkışlarla teşekkür etti.

“Barışı ve Sevgiyi Her Ortamda Buluşturmanın Yılmaz Bekçileri Olacağız”
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve CHP Eski Milletvekili Süleyman Çelebi’nin de büyük bir dikkatle dinlediği performansların sonunda Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sanatçılara ve dinleyicilere teşekkür etti. İmamoğlu, “Şahane bir sanat anına tanıklık ettik. Her anı can kulağıyla dinledik. Biliyorum ki bu konserler uzun yıllar sonra dünyada kendinden söz ettirecek derecede duyulmuş olacak. Bizler de bu tip etkinliklerle, barışı ve sevgiyi her ortamda buluşturmanın yılmaz bekçileri olacağız” diye konuştu.

Koruda Klasik (3) Koruda Klasik (4)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.