enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kubat Söyledi, Öğretmenler Havaya Girdi

Beylikdüzü Belediyesi, eğitime ve eğitimciye verdiği değeri bir kez daha gösterdi. Geçen yıl Tüyap Fuar Merkezi’nde öğretmenleri türkücü Sevcan Orhan’ın verdiği konserde ağırlayan Başkan İmamoğlu, bu yıl da tüm öğretmenleri tek tek kapıda karşıladığı bir davet gerçekleştirdi. 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak sevilen sanatçı Kubat, 3 bin öğretmen için sahne aldı. Eğitimciler, gönüllerinde eğlendi. Ayrıca gecede yapılan çekilişte şanslı masalarda oturan öğretmenler; Orta Avrupa, Barcelona, Mısır ve Antalya gezilerine gitmeye hak kazandı.

Kubat Söyledi, Öğretmenler Havaya Girdi
23.11.2015
132
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü, Beylikdüzü’nde Sanatçı Kubat’la kutlandı. 3 bin öğretmen ve aileleri için Tüyap Fuar Merkezi’nde verilen yemekli davette sahne alan Kubat, performansı ile Beylikdüzü’nün eğitimcilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Kubat, “Öğretmene ve eğitime gösterilen hassasiyet için çok heyecanlıyım” dedi ve tüm öğretmenlerin gününü kutladı. “Kara Gözünde Çok Şey Okudum” adlı hüzünlü şarkısı ile konserine başlayan Kubat, “Ötme Bülbül Ötme, Telli Turnam”  türküleriyle kulakların pasını silerken “Yanıyorum Hele, Halkalı Şeker, Fidayda da Ankaralım” gibi hareketli parçalarla ortamın enerjisini yükseltti. Konser boyunca dans eden, halay çeken öğretmenler gönüllerince eğlendi. Kubat, unutulmaz nostalji parçası “Duydum ki Unutmuşsun”  ile de öğretmenlere duygulu anlar yaşattı. Aşık Veysel’den “Uzun İnce Bir Yoldayım” parçasını başarıyla icra eden Kubat, konserin sonunda Türk Marşı’nı öğretmenlerle coşkuyla söyledi. Başkan İmamoğlu ise sanatçıya teşekkür ederek kendisine çiçek takdim etti.

 

“Niyetimiz Sadece 24 Kasım’da Sizleri Hatırlamak Değil”

 

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu  organizasyonun başında davetlileri tek tek karşıladı ve hatırlarını sordu. Davette yaptığı konuşmada bir Belediye Başkanı olarak binlerce insana ithaf edebilmesinin ve burada olabilmesinin bütün öğretmenlerinden kazandıklarıyla gerçekleştiğini söyledi. İmamoğlu, “Sadece 24 Kasım’da sizleri hatırlamak değil amacımız. Bu akşam bir farkındalık adına sizlerle birlikteyiz. Beylikdüzü’nde en güzel şekilde görevlerinizi yapmanız, ilçemizde en iyi eğitim kurumlarını oluşturmamız ve sizlerin her bir talimatını yerine getirmek adına elimizden geleni yapacağımızı unutmayınız. Ülkemizin geleceği sizlerin elinde. Kardeşlik, barış ve huzur duygularını besleyecek bir nesil geliştirmeye vesile olacağınızı biliyoruz” diye konuştu.

 

“Sizler Birlikte Bir Eğitim Konseyi Oluşturabiliriz”       

 

Bir milleti değiştirmenin öğretmenlerin eseri olduğunu, bunun için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çok önemli bir görev tanımladığına vurgu yapan İmamoğlu,  sosyal imkanlar ve özgürlükler açısından en iyi koşulları öğretmenler için sağlamak zorunda olduklarının altını çizdi.  Türkiye’de yaşanan birtakım sıkıntılı ortamların öğretmenlerin eliyle değişeceğine inandığını söyledi. İmamoğlu, sivil ortamlarda da daha etkin olmak için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile her türlü eğitim çalışmasına açık olduklarını belirtti. “Hep birlikte ilçe bazında eğitime ve sosyal yaşama dair neler yapabileceğimizi konuşabileceğimiz bir eğitim konseyi oluşturabiliriz” diyen İmamoğlu, İlkokuldan üniversiteye kadar bütün öğretmenlerimin ellerinden öpüyorum. Sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nüz kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Öğretmenler Günü (1) Öğretmenler Günü (3) Öğretmenler Günü (4) Öğretmenler Günü (5) Öğretmenler Günü (9)

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.