enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

MALKARA KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI

MALKARA KENT KONSEYİ GENEL KURULU YAPILDI

Malkara Belediyesi tarafından koordine edilen Malkara Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısı, Belediye Kapalı Düğün Salonu’nda yapıldı.

Malkara Kent Konseyi Olağan Genel Kurul Toplantısında açılış konuşmasını gerçekleştiren Malkara Belediye Başkan Vekili Nuran Başkütük, “Günümüz yönetsel yapısında çok aktörlü kurumlar ve yerel demokrasi anlayışı popülerlik kazanmaya başladı. Bu tür anlayışın gerekliliğiyle kent konseyleri modelleri tasarlanmıştır. Ülkemizde de bu model katılımcılığı özendiren, kentin hak ve hukukunun korunmasını sağlayan, hangi görüşten olursa olsun paydaşları bir araya getiren yapılar olarak yerini almıştır.

Bizlerde geçtiğimiz dönemde Malkara Kent Konseyi Üyeleri olarak gönüllülük esasına dayalı birçok projeye imza attık. İnanın tüm samimiyetimle söylüyorum arkadaşlarımızla beraber bu projeleri gerçekleştirirken Malkaralı hemşehrilerimizle beraber yeri geldi sevindik, yeri geldi ağladık, yeri geldi sarıldık, yeri geldi kucaklaştık, engelleri ortadan kaldırdık, mutluluk duyduk, her şeyden önemlisi bir bütün olduk” dedi.

 

Nuran Başkütük’ün yaptığı konuşmanın ardından Malkara Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Uslu, “Geçtiğimiz 5 yıllık dönem içerisinde Trakya ve Türkiye genelinde kent konseyi toplantılarına katıldık. Birçok ortak projeye katkıda bulunduk.Malkara içindeki çalışmalarımızda da bu amaç doğrultusunda çalışmalarımızı yaptık.Malkara Kent Konseyi Başkanı olarak şimdi görevi devretme zamanı geldi. Bu tür görevler tamamen gönül ve hizmet amaçlıdır. Genel kuruldan sonra göreve gelecek arkadaşlara iyi çalışmalar diyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde Malkara Kent Konseyi Olağan Genel Kuruluna tek liste olarak giren Hasan Akçay Malkara Kent Konseyi yeni başkanı seçildi.
Yeni Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, “Ben ve yürütme kurulunda yer alan arkadaşlarım Malkara’mıza gönüllülük esasına dayanarak çok yönlü katkıda bulunmaya çalışacağız. Sizlerin destekleri ve katılımlarıyla güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Teşekkür ederim” diyerek düşüncelerini ifade etti.
Malkara Kent Konseyi yeni Başkanı seçilen Hasan Akçay’ın listesi şu isimlerden oluştu.

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Asil Üyeleri:

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fatih Çelik

İlçe Devlet Hastanesi Temsilcisi Özlem Taşkın Çetin

AK Parti İlçe Temsilcisi Recep Kartay

CHP İlçe Temsilcisi Mustafa Güder

MHP İlçe Temsilcisi Ayşe Çakmak

İYİ Parti İlçe Temsilcisi Salih Engin

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü Temsilcisi Engin Gürfiliz

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Nurdan Altay Güngör

Ziraat Odası Yönetim Kurulu Temsilcisi Sebatin Binici

Malkara Türk Kadınlar Birliği Temsilcisi Ersin Görenek

Camiatik Mahalle Muhtarı Recai Öztürk

Kent Konseyi Yürütme Kurulu Yedek Üyeleri:

Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Temsilcileri Gökay Hançer

Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Temsilcisi Halil Salmanlı

Ziraat Odası Meclis Başkanlığı Temsilcisi Akgül Öztürk

Karacahalil Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Kamil Yıldırım

Gözsüz Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yıldırım

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.