enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2474
EURO
34,6643
ALTIN
2.396,40
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de Cihan Görevlilerine Çirkin Saldırı

Silivri’de Cihan Görevlilerine Çirkin Saldırı
25.08.2015
110
A+
A-

Silivri’de AK Partili oldukları belirtilen kişiler Cihan Haber Ajansı (Cihan) adına seçim sonuçlarını takip eden görevlileri darp etti. Yaralanan Cihan görevlileri hastanedeki tedavinin ardından emniyette ifade verdi. 

30 Mart 2014 Mahalli Idareler Genel Seçimi sürecinde Cihan ekibine bir saldırı da Silivri’de yaşandı. Seçim sonuçlarını takip eden F. A. ve S. K. akşam saatlerinde saldırıya uğradı. Ertuğrulgazi Ilköğretim Okulu’nda görevlendirilen F. A. ve S. K. 10-15 kişi tarafından darp edildi. Yüzlerinde yaralanmalar meydana gelen Cihan görevlileri önce Silivri Devlet Hastanesi’nde tedavi edildi, daha sonra da emniyette ifade verdi. 

S. K. 21.30 sıralarında sınıftan çıktıktan sonra merdivenlerden inerken 10-15 kişinin arasından geçerken kendisine çelme taktıklarını söyledi. Grubun sözlü ve fiili tacizini duymamazlıktan gelmeye çalıştığını belirten S.K. dışarı çıktığı sırada diğer arkadaşıyla birlikte bu grubun saldırısına uğradıklarını belirtti. Grubu yönlendiren kişinin Mimar Sinan Mahallesi AK Parti sorumlusu Murat adlı kişi olduğunu sonradan öğrendiğini ifade eden S.K. “Muşta olduğunu tahmin ettiğim bir cisimle darp edildim. 2-3 dakika darba maruz kaldım. Sonra diğer arkadaşıma saldırdılar.” dedi. Gruptakilerin küfür ve hakaretler de ettiğini belirten S.K. daha sonra polisin geldiğini kaydetti. Saldırganların ise olay yerinden uzaklaştığını anlatan S.K. bu kişilerden şikayetçi oldu. 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.