enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

İhtiyaç Sahipleri İçin Kurban Bağış Noktası Kuruldu

Paylaşım ve dayanışmanın en yoğun hissedildiği Kurban Bayramı boyunca Beylikdüzü Belediyesi, hayırsever vatandaşların bağışlamak istedikleri kurbanları ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak bir Kurban Bağış Noktası kurdu.Vatandaşlar, bağış hakkında detaylı bilgi için yeni merkezi Yakuplu Mahallesi Ambarlı Tır Parkı’nda olan Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde oluşturulan bağış noktasına ve 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi’ne başvurabilirler.

İhtiyaç Sahipleri İçin Kurban Bağış Noktası Kuruldu
21.09.2015
116
A+
A-

Beylikdüzü Belediyesi, bayramda ihtiyaç sahibi ailelere kurban eti ulaştırmak için hayırsever vatandaşların bağışlarını yapabilecekleri bir kurban bağış noktası oluşturdu. Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden ve bağışlanan kurbanları belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmayı amaçlayan Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 2 bin 500 aileyi hedefliyor.Bu uygulama ile maddi sıkıntılar sebebiyle kurban kesemeyen ailelere destek verilmiş oluyor.

 

İlk kez geçen sene kurulan Beylikdüzü Belediyesi Kurban Bağış Noktası’na, başarılı bir uygulama olarak devam ediliyor. Önceki sene yoğun bir talebin olduğu ve hedef rakamın %80 oranında gerçekleştiği bağış çalışmasına bu yıl da vatandaşlardan yoğun bir talep bekleniyor. Bağış yapmak isteyen her vatandaş Beylikdüzü Modern Kurban Satış ve Kesim Yeri’ne gelerek kurbanlık alıp bağışlarını yapabilirler. Ayrıca detaylı bilgi için 444 09 39 NO’lu Çağrı Merkezi hattını arayabilirler.

Kurbanlık Alan (1) Kurbanlık Alan (2) Kurbanlık Alan (3)

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.