enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Teoman, Yılbaşı Gecesi Beylikdüzü’nde

Teoman, Yılbaşı Gecesi Beylikdüzü’nde
25.12.2015
160
A+
A-

Beylikdüzü, 31 Aralık Perşembe gecesi Teoman ile birlikte yeni yıla merhaba diyecek. West İstanbul Marina’yı Yılbaşı Partisi için hazırlayan Beylikdüzü Belediyesi, yeni yıl coşkusunu ilçeye taşıyacak. Marina’nın nezih ortamında varil ateşlerle ısıtılacak alanda yeni yıl süslemeleri, ışıklandırmalar ve farklı ambiansı ile misafirler en iyi şekilde karşılanacak. Sıcak içecek ikramları damak tadınıza keyif katacak. Teoman, konserde en sevilen parçalarını Beylikdüzü halkı için seslendirecek ve saatler 00:00’ı gösterdiğinde 2016’nın heyecanı tüm güzelliğiyle yaşanacak. Partide DJ Volga Tamöz, müzik yayını ile eğlencenin dozunu iyiden iyiye arttıracak.

 

Ücretsiz olan etkinliğe davetiye ile giriş yapılabilecek. Davetiye alınabilecek noktalar ise Beylikdüzü Kültür Merkezi, Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi, Barış Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi, Beylikdüzü Belediye Sineması (Beylicium AVM 4. Kat), Belediye Spor Merkezi (Beylicium AVM 3. Kat), Marmara Mahallesi Çözüm Merkezi, Cumhuriyet Mahallesi Çözüm Merkezi şeklinde belirlenmiş durumda. Konser alanına ulaşım için ring seferler düzenlenecek. Ayrıntılı bilgi için Çağrı Merkezi Hattı 444 09 39 NO’lu telefon aranabilir. Keleşoğlu Holding, Emelka, Deniz İstanbul ve West İstanbul Marina’nın da katkıları olduğu etkinliğe Beylikdüzü Belediyesi, unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşamak isteyen herkesi davet ediyor.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.