enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5649
EURO
34,9847
ALTIN
2.420,19
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Engelli ve Suriyeli Çocukların Eğitimine Destek Olun

Engelli ve Suriyeli Çocukların Eğitimine Destek Olun
25.12.2015
129
A+
A-

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Rotary Kulübü üyelerinden ülkemize sığınan Suriyeli ailelerin çocukları ve engellilerin eğitimlerine katkı yapmalarını istedi.

 Büyükçekmece Rotary Kulübü’nün birinci yıldönümü dolayısıyla düzenlediği yemekli toplantı Albatros Restaurant’ta gerçekleşti.

 Aziz Sancar’ın ağabeyi de katıldı

Katılımın yoğun olduğu geceye Büyükçekmece Belediye başkanı Dr. Hasan Akgün, Rotary 2420 Bölge Guvernor’ü Mehmet Sabri Görkey, Nobel Kimya Ödülü sahibi Prof. Dr. Aziz Sancar’ın ağabeyi Em. Albay Tahir Sancar’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı. Gecede konuşan Rotary Büyükçekmece Kulübü Kurucu Başkanı M. Abidin Çanakkale, geçen bir yıllık sürede yapılan hizmetleri anlatarak, 2016 yılında aynı kararlılık içinde çalışmaların sürdürüleceğini söyledi.

 Başkan Akgün’e “Üstün Hizmet Ödülü” verildi

Rotary Kulübü tarafından kendisine verilen “Meslekte Üstün Hizmet Ödülü”nü Bölge Guvernor’ü M. Sabri Görkey’den alan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Rotary Kulüpleri’nin  önemli işlere ve projelere imza attıklarının altını çizerek; “Özellikle sosyal alanda ortaya koyduğunu projelerle ihtiyaç sahibi insanlarımıza destek olmanızı takdirle karşılıyorum. Benim de bu konuda sizden bir talebim olacak. Çocuklarımızın eğitimine mutlaka katkı sağlayacak projeler üretin. Öncelikli olarak engelli çocuklarımızın eğitimi için ve ülkelerindeki savaştan kaçarak bölgemize yerleşmiş Suriyeli sığınmacıların çocuklarının eğitimleri için projeler üretin. Onların iyi eğitim alabilmeleri için katkı sunun” diye konuştu.

 2016 Sevgi Yılı olsun!

 Başkan Akgün ayrıca, Büyükçekmece’de bir “Rotary Sevgi Ormanı” kurulmasını da talep ederek, “Bir yılı daha acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. 2016 yılının başta bölgemiz olmak üzere bütün dünyaya barış, sevgi ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. 2016 yılı sevgi yılı olsun “diye konuştu.

Başkan Akgün’ün taleplerinin çok önemli ve anlamlı olduğunu ifade eden Rotary Bölge Guvernor’ü M. Sabri Görkey, Suriyeli ve engelli çocukların eğitimlerine yönelik olarak UNICEF ve Birleşmiş Milletler ile birlikte çalışma yürüttüklerini belirterek, Rotary Sevgi Ormanı konusunu da değerlendireceklerini söyledi.

6e1cd499-5076-4854-b0b1-803832ee7466 56ccec5b-9922-4ec7-8e97-0b0938d6ecc8

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.