enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

YILDIRIMLAR YAPI “İSTİKBAL EVLERİ’NDE İLK BETON DÖKÜLDÜ

YILDIRIMLAR YAPI “İSTİKBAL EVLERİ’NDE İLK BETON DÖKÜLDÜ
19.11.2022
147
A+
A-

‘Silivri ve Trakya’da önemli projelere sahip olan Yıldırımlar Yapı, Silivri Yeni Mahalle de gerçekleştirmeye başladığı İSTİKBAL EVLERİ’nin betonu atıldı.

Modern ve çağdaş mimari yapılarının yanı sıra , yüksek kalite ve konfor anlayışı ile hayata geçirdiği yaşam alanlarının hayata ve sizlere kattığı değeri her zaman önceliği sayan Yıldırımlar Yapı, Silivri’ye yeni ve bir o kadar farklı bir proje daha kazandırmanın heyecanı içinde. Hayata bakışınızı güçlendirecek yeni proje, Silivri İstikbal Evleri’yle sizleri gerçek mutlu bir yaşama davet ediyor.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Her projesi ile kalite çıtasını yükseltmeyi hedefleyen Yıldırımlar Konut; Modern ve titiz tasarımlarıyla, kullanılan kaliteli malzemelerle mutfaktaki ankastre demirbaş tercihleri ve daha bir çok yenilikleri ile ismine yakışır bir kaliteyi sizlere sunmaktan gurur duyuyor. Silivri’nin en prestijli konumuna sahip İSTİKBAL EVLERİ, sunduğu ayrıcalıklarıyla hayatınıza değer katıyor. Değeri her geçen gün katlanan konforlu evleri, günlük ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz dükkanları ile  İSTİKBAL EVLERİ buraların en değerlisi. Sevdiklerinizle birlikte günün keyfini çıkaracağınız yürüyüş yolları, kamelya, oyun parkı, süs havuzu, spor sahası, kapalı otoparkı ile ve birçok sosyal imkanıyla ayrıcalıklı bir yaşam sizleri bekliyor. Mimarinin estetikle buluştuğu, estetiğin konfora dönüştüğü ve her ayrıntının sizler için düşünüldüğü bir yaşam kalitesiyle mutluluğun perdeleri yeniden aralanıyor… 4868.84 m2 arsa üzerine kurulu tamamen aile hayatına uygun tasarlanan butik sitemiz; 4 bloktan oluşmaktadır. 2+1, 3+1, olacak şekilde özel otoparklı toplam 9 ticari 63 adet daire bulunmakta.  Yıldırımlar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Yıldırım, İstikbal Evleri’nin 15 ay gibi bir sürede tamamlanacağını, hemen projenin yan tarafında bir bölgelerinin daha olduğu ve ruhsat alındıktan sonra o projeye de start vereceğini belirtti.  Ayrıca, “4868.84 m2 arsa üzerine kurulu İstikbal Evleri, 4 bloktan oluşmaktadır. 2+1, 3+1, olacak şekilde özel otoparklı toplam 9 ticari 63 adet daire bulunmaktadır. Silivri’ye bir değer daha kattığımız için çok mutluyuz. ”dedi. İlk beton atılmaya başlamadan kurbanlar kesildi ve beton atıldı.

KAYNAK : MOZAİK HABER

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.