enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
17°C
Salı Az Bulutlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
19°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Yunuslar Artık Daha Hızlı

Yunuslar Artık Daha Hızlı
03.11.2015
498
A+
A-

Esenyurt Belediyesi ve Esenyurt Polis ve Emniyet Güçlerini Geliştirme Derneği tarafından Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 5 adet tam donanımlı polis motoru hediye edildi.

Yunus Polis ekipleri için 5 adet tam donanımlı motor teslim törenine; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Garnizon Komutanı Piyade Albay Osman Uyanır, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Levent Hasan Özen, Esenyurt İlçe Emniyet Müdürü Muharrem Yazgan ve Esenyurt Polis ve Emniyet Güçlerini Geliştirme Derneği Başkanı Osman Kurtulmuş katılım sağladı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu otopark alanında gerçekleşen araç teslim töreninde Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, “ ilçede emniyet ve asayişi sağlayan polislerimizin halkımız için gece gündüz görev yaptıklarını ve bu görevlerinde başarılı olmaları için bizde destek oluyoruz. Bu araçlarımız ile inşallah polislerimiz hayırlı görevlerde bulunacaklardır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dualar eşliğinde polis motorları önünde kurban kesilerek genç Yunus polislere motorları teslim edildi.

IMG_2166

 

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.