enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Belediye Binayı Mühürlendi, Işçiler Mahsur Kaldı

Belediye Binayı Mühürlendi, Işçiler Mahsur Kaldı
05.04.2017
125
A+
A-

Tekirdağ Marmara Ereğlisi İlçesi’nde özel bir vakfa ait inşaat işçilerinin ücretsiz olarak kaldığı bina, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından izinsiz tadilat yapıldığı gerekçesiyle, işçilerin bir kısmı içerdeyken mühürlendi.

 Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde özel bir vakfa ait inşaat işçilerinin ücretsiz olarak kaldığı bina, Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı tarafından izinsiz tadilat yapıldığı gerekçesiyle, işçilerin bir kısmı içerdeyken mühürlendi. Polis ekiplerince kontrol edilen ve herhangi bir tadilat olmadığı belirlenen binaya uyumak için gelen ancak giremeyen bir grup işçi ise vakıf yöneticilerince pansiyona yerleştirildi.

Marmara Ereğlisi İlçesi’nde özel bir vakıf, inşaat işçilerinin ücretsiz kalabilmesi için kendilerine ait bir üç katlı binayı tahsis etti. Dün gece binada temizlik yapan işçiler, çöpleri kapıya çıkardı. Bunu gören Marmara Ereğlisi Belediyesi zabıta ekipleri, izinsiz tadilat yapıldığı gerekçesiyle 15 kadar işçi binadayken kapısını mühürleyip kapattı. Mahsur kalan işçiler dışarı çıkamazken, uyumak için binaya gelen bir grup işçi de içeri giremedi. Polis ekiplerince kontrol edilen binada herhangi bir tadilata rastlanmazken, belediye ekipleri mührü açmadı.

Dışarıda kalan işçiler, polis merkezine giderek Marmara Ereğlisi Belediye Başkanlığı’ndan şikayetçi oldu. Daha sonra binanın önüne gelen işçiler gece geç saatlere kadar mührün açılmasını bekledi. Vakıf yöneticileri sokakta kalan işçileri pansiyona yerleştirdi. Halen işçiler mühürlü olan binada mahsur olarak bekliyor.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.