enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4428
EURO
34,7579
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

2019-2020 AV SEZONU AÇILIYOR

2019-2020 AV SEZONU AÇILIYOR
A+
A-

Şubat 2019 yılında kapanan av sezonu 17 Ağustos 2019 Cumartesi günü açılıyor. Yeni av sezonunun başlaması ile birlikte sabırsızlıkla avlanmayı bekleyen avcılar bıldırcın ve üveyik avına çıkacaklar.

2019-2020 av sezonunun açılmasını ve avlanmayı sabırsızlıkla bekleyen avcılar bıldırcın ve üveyik avına çıkacak. Çorlu Avcılar Derneği Başkanı Mert Yılmaz, avcılık belgesi ve avcılık pulu olmayan avcıların derneklerine müracaat ederek bu belgeleri almaları ve av esnasında yanlarında bu belgeleri bulundurmaları gerektiğini, bu belgeleri yanlarında olmayan avcılara orman korucusu tarafından cezai işlem uygulanacağını belirtti. Yeni av sezonunun açılması ile avcıların bıldırcın ve üveyik avlayabileceklerini belirten Başkan Yılmaz, “17 Ağustos tarihi ile açılan yeni av sezonunda avcılarımız, birinci sınıf av gruplarında bulunan bıldırcın ve üveyik avlayabilecekler. Bunun haricinde tavşan ya da ördek avlamamaları gerekiyor, tavşan ya da ördek avlamak isteyen avcılarımız 19 Ekim tarihini bekleyecek. 2019-2020 av sezonu ise 1 Mart 2020 tarihinde sona erecek” dedi.
TÜM AVCILARA HAYIRLI OLSUN
Başkan Yılmaz, yeni sezonda ava çıkacak olan tüm avcılara kazasız ve belasız, hayırlı bir av sezonu geçirmelerini diledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.