enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
18°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Türkiye’nin Renkleri Aynı Sahnede

Türkiye’nin Renkleri Aynı Sahnede
09.05.2017
129
A+
A-

İkitelli Dernekler Platformu’nun düzenlediği “ Kültürler Buluşuyor, Gönüller Kaynaşıyor” isimli programa Atakent Kültür ve Sanat Merkezi ev sahipliği yaptı. Programda İkitelli Dernekler Platformu yıllık dönem başkanlığı devir teslim töreni de gerçekleştirildi.

 

Birlik ve beraberliğe sahne olan programa, Karadeniz Dernekleri, Cemevleri, Doğu ve Güneydoğu Dernekleri, Okul Aile Birlikleri ve mahalle muhtarları katıldı.

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya ve Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de programda birlik ve beraberlik mesajı verdi.

 

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya birlik ve beraberliğin Küçükçekmece’ye çok yakıştığını ifade ederek, bu birlikteliğe katkı sunmaya devam edeceklerini söyledi.

 

“ İKİTELLİ BÖLGEMİZ, TÜRKİYE MOZAİĞİDİR”

 

İkitelli bölgesinin demografik yapı itibarıyla Türkiye mozaiği oluşturduğunu söyleyen Karadeniz, çeşitli toplum kesimlerini temsil eden sivil toplum örgütlerinin böyle bir birlikteliğe öncülük etmesi beni çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. Emeği geçen herkesi kutluyorum” diye konuştu.

 

“HERKES KAPILARINI SONUNA KADAR AÇTI”

 

Platformun Kurucu Başkanı Erol Demir de iyi ilişkileri geliştirmek ve koruyucu hekimlik yapmak adına platformu kurduklarını ifade ederek, “ Kimin kapısını çaldıysak, bize kapılarını sonuna kadar açtı. Böylelikle bir araya geldik. Suni ayrılıkları bir kenara bırakarak, birlik ve beraberlik, kardeşlik zemininde iyi komşuluk ilişkilerimizi geliştirmeye devam etmeliyiz” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN RENKLERİ AYNI SAHNEDE

 

Programda dönem başkanlığı biten Şadan Mert Bilen görevini Özcan Keskin’e devretti. Üye derneklerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen programda aynı sahnede cemevi türkü ekibi türküler icra ederken, sema gösterileri izleyenleri büyüledi. Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz yörelerine ait halk oyunları ekibi de gösterilerini sahneledi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.