enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2729
EURO
34,8078
ALTIN
2.435,93
BIST
10.268,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

EDİRNE UMUT VERDİ

EDİRNE UMUT VERDİ
27.09.2018
108
A+
A-

Edirne Belediyesi Edirnespor, Afyon’da gerçekleştirilen Erkekler Federasyon Kupası’ndaki ilk maçında Bursa temsilcisi Finalspor’a 75-84’lük skorla yenilmesine rağmen ortaya koyduğu mücadele ile göz doldurdu.

Edirne Belediyesi Edirnespor, Afyon’da gerçekleştirilen Erkekler Federasyon Kupası’ndaki ilk maçında Bursa temsilcisi Finalspor’a 75-84’lük skorla yenildi.
Erkekler Federasyon Kupası karşılaşmaları Afyon’un ev sahipliğinde düzenleniyor. Turnuvada A Grubu’nda Sigortam.Net İTÜ, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Bursaspor ve Yalova Belediye, B Grubu’nda Akhisar Belediye, Bandırma Kırmızı, Edirnespor ve Finalspor, C Grubu’nda Petkimspor, OGM Ormanspor, Selçuklu Basketbol ve Karesi
Gençlik ve D Grubu’nda da Mamak Bld. Yeni Mamakspor, Düzce Belediye,
Ankara DSİ ve Artvin Belediye mücadele ediyor.
Edirne Belediyesi Edirnespor, kupadaki ilk maçında Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda Finalspor ile karşı karşıya geldi. Edirnespor sezonun ilk ciddi  karşılaşmasında rakibine 75-84 yenildi.
YİĞİTSOY: ‘HARİKA MÜCADELE’
Edirnespor Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün kaybettiğimiz maç sonu görüşlerim takımımızın hedefi geç açtığımız sezon ve aramıza yeni katılan Coach oyuncular sistem çalışmaları ve hazırlık maçlarımız 12 Ekim’de başlayacak. Sezona kadar hazır olmak için var gücümüz ile çalışacağız. Bugünkü oyundan memnunum. Her şeye rağmen sahada duruşumuz güzeldi. 27 Ağustos’ta sezonu açtık, 12 gündür Coach ile çalışabiliyoruz. Yabancı oyuncular 10 gün oldu aramıza katılalı. İki hazırlık ve Türkiye Kupası oynuyoruz. Harika mücadele. Tebrikler takım ve Coach kısa sürede büyük iş” dedi.
Federasyon Kupası’nda ilk maçların sonuçları şu şekilde:
A GRUBU:
Sigortam Net İTÜ: 102 – Manisa BŞB:64

Yalova Belediye: 62 – Bursaspor: 66

B GRUBU:

Akhisar Belediye: 92 – Bandırma Kırmızı: 83

Edirnespor: 75 – Finalspor: 84

C GRUBU:

Petkimspor: 63 – OGM Ormanspor: 68

Selçuklu Basketbol: 72 – Karesi Gençlik: 87

D GRUBU:

Mamak Bld. Yeni Mamakspor: 72 – Düzce Belediye: 57

Ankara DSİ: 76 – Artvin Belediye: 74

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.