enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0108
ALTIN
2.325,32
BIST
9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Çatalca Belediyesi kursiyerlerinden muhteşem kapanış töreni gösterileri

Çatalca Belediyesi kursiyerlerinden muhteşem kapanış töreni gösterileri
A+
A-

Çatalca Belediyesi’nin Eğitim, Spor ve Sanat Okulları’nın kapanış töreni Çatalca Belediyesi Nazım Özbay Kültür Merkezi Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çatalca Belediyesi tarafından Eğitim, Spor ve Sanat Okulları kapsamında 22 branşta açılan, kursların kapanış törenleri devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda belirlenen branşlarda, bu yıl her yaştan 1553 öğrenciye eğitim verilirken, 9 yılda eğitim alan kursiyer sayısı 11.526’ye ulaştı.

Önceki gün gravür, dikiş-örgü ve resim kursiyerlerinin el emekleri, göz nurlarından oluşan serginin açılış töreni yapılırken bugün de piyano, bale, jimnastik, halk oyunları, zumba, gitar kursu öğrencilerinin birbirinden güzel gösterileri ve müzik dinletileri ile kurs kapanış töreni gerçekleştirildi.

Kurs Kapanış Törenine,Çatalca Garnizon Komutanı İkbal Albay Abdulvahap Bozkurt, Örcünlü 12. Mühimmat Bölük Komutanı Yüzbaşı Gökhan Sunman, Çatalca Belediye Başkan Yardımcıları Ufuk Akın, Ayhan Tutun, Dursun Duran Kaya, Çatalca Belediyesi Meclis Üyeleri,öğrenci velileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhteşem gösterilerle büyülediler

Ulusumuzun Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşu ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program, öğrencilerin gösterileri ile devam etti. İlk olarak piyano kursu öğrencilerinin piyano dinletisi katılımcılara muhteşem bir müzik ziyafeti verirken, ardından bale hazırlık kursunun 3-4 yaş grubu minik balerinleri Pırpır Kelebek ve Spring bale gösterileri ile izleyenleri büyüledi.

Jimnastik Kursu öğrencilerinin birbirinden ritmik ve estetik hareketlerden oluşan gösterileri, Engelliler Merkezi Öğrencilerinin “Harman Dalı” ve Halk oyunları kurslarına katılan öğrencilerin yöresel halk dansları, seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.Zumba kursunun çocuk dansçıları muhteşem şovları ile büyük bir coşku yarattı.Karate’yeÇatalca’nın adını altın harflerle yazdıran ve birçok milli sporcu çıkararak yurt içinde ve yurt dışında başarıyla temsil eden Karate Kursunun başarılı sporcuları, programda gösterilerini alkışlar arasında yaptı.

Gösteriler gitar kursu öğrencilerinin gitar dinletisi ile devam etti. Öğrencilerin başarılı performansı büyük beğeni aldı. Kurs Kapanış Töreni gösterileri yetişkin zumba grubunun hareketli dans gösterileriyle son buldu.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.