enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5208
EURO
34,7438
ALTIN
2.493,99
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Mektebim Koleji Okul Öncesi Eğitime Yatırımını Sürdürüyor

Kartal Anaokulu Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımıyla açıldı.

Mektebim Koleji Okul Öncesi Eğitime Yatırımını Sürdürüyor
16.09.2015
129
A+
A-

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve Mektebim Koleji COO’su Faruk Tatar tarafından açılışı yapılan Mektebim Koleji Kartal Anaokulu eğitim öğretim faaliyetlerine başladı. Adını Atatürk’ün kurduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji’nin Kartal’da yaptığı bu yatırımdan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Öz, “İlçemizde böyle önemli eğitim kurumlarının yer alması çocuklarımızın geleceğine çok daha iyi bir yön verecektir. Özellikle okul öncesi eğitim bir çocuğun sosyal hayata adım attığı ve eğitim yaşamının ilk basamağı olduğundan çok önemsiyor ve değer veriyoruz. Biz çocuklarımıza; ümmetten millete geçiş yaptıran, özgür birey olmamızı sağlayan Atatürk’ü, silah arkadaşlarını öğretmeliyiz. Nelere saygı duyacaklarını çocuklara öğretebilirsek geleceğe de güvenli bakabiliriz. Bu kurumlar, verdikleri eğitim kalitesiyle ve karakteriyle önem arz ediyor. Bu eğitim yuvası Kartal’da çocuklarımızı aydınlık bir geleceğe taşıyacak. İlçemizde istihdam yaratacak. Herkes için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

 

Mektebim Koleji’nin Anadolu yakasında Ümraniye-Ataşehir Kampüsünden sonra ikinci kampüs olduğunu belirten Mektebim Koleji COO’su Faruk Tatar, “Çocuklarımıza sağlıklı bir gelecek verebilmek için var gücümüzle çalışıyor ve eğitim ağımızı genişletiyoruz. Okul öncesi eğitim kurumumuz için çok önemli bir kademedir. Bugün burada açtığımız okulumuz 200’ün üzerinde kontenjanı bulunan 10 derslik ve özel atölyelerden oluşan, sosyal, fiziki ve teknolojik alt yapısıyla modern ve çağdaş bir kampüstür. Mektebim Koleji markası, İstanbul başta olmak üzere çok yakında Türkiye’nin her noktasında kaliteli eğitim anlayışından ödün vermeden çalışmalarını sürdürecektir” dedi. Açılış, öğrencilerin hazırladığı “Canlıları Koruyalım” deniz gösterileri, çeşitli aktiviteler ve oyunlarla program sona erdi.

1 2 3 4 5 6 7 8

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.