enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3365
EURO
34,4460
ALTIN
2.434,66
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

“Okulcu Hasan” Eğitime Her Aşamada Destek Veriyor

Büyükçekmece Belediyesi, 19 okulun tadilat ve boya işlerini tamamladı

“Okulcu Hasan” Eğitime Her Aşamada Destek Veriyor
15.09.2015
115
A+
A-

Eğitime katkıları ve Büyükçekmece’ye kazandırdığı 25’ten fazla okul nedeniyle “Okulcu Hasan” olarak bilinen Büyükçekmece Belediye Başkan Dr. Hasan Akgün’ün talimatları doğrultusunda, ilçe genelindeki bütün okulların eksikleri giderilerek, yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirildi.

Eğitime katkı hız kesmeden sürüyor

Büyükçekmece Belediyesi, 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın başlamasına sayılı günler kala Büyükçekmece’deki okullardan tadilat taleplerini yerine getirdi. Bu kapsamda 2015 yılı içerisinde ilçedeki 19 okulda çeşitli tadilat ve boya işleri yapıldı. Eğitime sağladığı destek ile okullarda eğitimin kalitesinin artmasını, öğrencilerin daha sağlıklı ortamda öğrenim görebilmelerini hedefleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  bu doğrultuda eğitime verdiği desteği her aşamada artırarak sürdürüyor.

Akçansa Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu

Akçansa Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nun olumsuz hava koşullarından zarar gören dış cephesindeki kaplamalar onarıldı. Çatısındaki kiremitlerin bakımı yapıldı, bahçe duvarına file çekilebilmesi için demir direkler dikildi, bozuk olan parke taşları değiştirildi. Bahçe duvarları üzerindeki çitlerin bakımı yapıldı. Ayrıca dış cephesinde zarar gören kaplamalar değiştirilirken, zemin, 1,2,3 ve çekme katlardaki sınıf ve koridorların tamamının bel altı yağlı boya ve üzerine plastik boya yapıldı. Çekme kata tavan boyası yapıldı ve dış cephe beyaz kolon ve taklar da boyandı

 

Recep Güngör Anadolu Lisesi

Büyükçekmece Recep Güngör Anadolu Lisesi’nde okulun hasar gören güvenlik kulübeleri onarıldı. Kulübelerin iç ve dışları boyanarak yenilendi. Ayrıca okulun ihtiyaç görülen diğer tadilat işlerinde tamamlanarak yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirildi.

Büyükçekmece Anadolu Lisesi

Okulun hasar gören ve yıpranan yağmursuyu kanalları değiştirildi. Okulun bahçesine bordür taşları döşendi. Büyükçekmece Anadolu Lisesi’nin 1,2,3’üncü kat sınıflarının yer döşemeleri silindi. Yine okulun aynı katlarında yer alan tüm sınıfların ve koridorların bel altı yağlı boya işi ve plastik boya işleri tamamlanarak okul yeni eğitim öğretim dönemine hazır hale getirildi.

Dr. Hasan Akgün İlköğretim Okulu

Dr. Hasan Akgün İlköğretim Okulu’nda okul çevresindeki kaldırımlar ve okul girişindeki hasar gören kaldırım taşlarının tadilatı yapıldı. Çatı kiremitlerinin tadilatı yapılarak yağmursuyu kanalları temizlendi. Kırık ve eskimiş olan tuvalet taşları ve rezervuarlar yenileriyle değiştirildi. Merdiven ve koridorlardaki yeniden sökülen fayanslar yenilendi. Ayrıca spor salonunun dış cephesi, 1,2 ve 3’üncü katta bulunan sınıfların bel altı yağlı boya ve plastik boya işleri tamamlandı.

001 002 003 004 005

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.