enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kale Kayışları Fabrikası Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi

Kale Kayışları Fabrikası Çalışanları İftarda Bir Araya Geldi
A+
A-

Türkiye’nin sektöründeki lider üreticilerinden Silivri Kınalı mevkiinde faaliyet gösteren Kale Kayışları Fabrikası’nın çalışanları iftar programında bir araya geldi.

Silivri Garden Restaurant’ta düzenlenen programda konuşan Fabrika Müdürü Kaya Kankaya, geleneksel olarak gerçekleştirdikleri iftar organizasyonuna katılımlardan duydukları memnuniyeti dile getirerek “fabrikada ulaşılan iş güvenliği, üretim performansı ve kaliteyi, etkili takım çalışmalarının sonucu olarak gördüğünü” söyledi. Kankaya, bu başarıların artarak devam edeceğine olan inancının tam olduğunu ifade etti. Kale Kayışları Fabrikası yönetim kurulu başkanı Hasan Faruk Dağlı ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar programında fabrika yöneticileri, çalışanlar ve ailelerin masalarını ziyaret ederek “birlik ve beraberliğin sağlandığı bu anlamlı geceye katıldıkları için çalışanlara teşekkür etti” Kale Kayışları Fabrikası yönetim kurulu başkanı Faruk Dağlı adına söz alan Fabrika Koordinatörü Elif Dağlı da “Sevgili Kale kayış ailemiz iftar yemeğimize hoşgeldiniz. Hepinize sağlıklı huzurlu birlik ve beraberlik içinde bereketli nice Ramazanlar dilerim. Yönetim kurulu başkanı Hasan Faruk Dağlı adına hepinizi selam ve saygıyla selamlıyorum” dedi.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.