enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Çok Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BEYLİKDÜZÜ’NDE YARIYIL ŞENLİĞİ’NE İLGİ BÜYÜK

BEYLİKDÜZÜ’NDE YARIYIL ŞENLİĞİ’NE İLGİ BÜYÜK

Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği “Yarıyıl Şenliği” ne miniklerden yine yoğun ilgi var. Tüm tatil boyunca 4 merkezde gerçekleşecek etkinlikler, öğrencilerden büyük talep görüyor.

Atölye çalışmalarının yapıldığı, sinema gösterimlerinin, tiyatroların olduğu dopdolu programla çocuklar tatil günlerini verimli geçiriyor. Öğrencilere karne hediyesinin en güzeli, en çeşitlisi Beylikdüzü Belediyesi’nden geldi. Okulların kapandığı günden itibaren yarıyıl tatilini renklendirmek için çocukların zevklerine yönelik hazırlanan etkinlik takvimiyle “Yarıyıl Şenliği” dolu dolu geçiyor. Kültür İşleri Müdürlüğü’nün “Karneni Getir Kitabını Götür” sloganıyla başlattığı, kitap hediye ettiği ve titizlikle hazırladığı program, atölye çalışmalarını, sinema ve tiyatro gösterimlerini kapsıyor. Çocuklar Her Günü Ayrı Bir Etkinlikle Geçiriyor İlçede bulunan 4 ayrı merkezde çeşitli olarak yapılan tüm etkinliklerde şimdiye kadar Karanlık Aydınlık, Dünyamızı Tanıyalım, Dört Mevsim gibi tiyatro oyunları sahnelendi, Moana sinema filmi gösterildi. Çocuklar, Teraryum, Çerçeve ve Aklın Yolu Bilim Atölyeleri’nde de el becerilerini geliştirdi. 4 Şubat’ta sona erecek Yarıyıl Şenliği’nde geri dönüşüm müzik aleti yapımı, pasta, kukla ve masal atölyeleri de gerçekleşecek. Pixels, Sevimli Canavarlar Üniversitesi sinema filmleri gösterilecek, Dört Mevsim, Piti Kukla ve Muhteşem Kurt Kukla Tiyatrosu sahnelenecek. Marmara Mahallesi’ndeki Özgecan Aslan Kültür Merkezi, Gürpınar Mahallesi’ndeki Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi, Kavaklı Mahallesi’ndeki Kavaklı Kültür ve Kurs Merkezi ve Beylicium AVM’de gerçekleşecek programlar, mahallelerde belirlenen güzergahlardan belirli aralıklarla hareket edecek ücretsiz servislerle çocukların ulaşımı sağlanıyor.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.