enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5129
EURO
34,9158
ALTIN
2.432,48
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
16°C
Çarşamba Az Bulutlu
18°C
Perşembe Hafif Yağmurlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

BAŞAKŞEHİRLİLER MAHŞER-İ CÜMBÜŞ İLE EĞLENDİ

BAŞAKŞEHİRLİLER MAHŞER-İ CÜMBÜŞ İLE EĞLENDİ
A+
A-

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında doğaçlama tiyatronun öncüsü Mahşer-i Cümbüş’e bir kez daha ev sahipliği yaptı. Başakşehirli tiyatroseverler, kahkahalar eşliğinde izledikleri oyun ile keyifli bir akşam geçirdi.

Başakşehir Belediyesi, kültür sanat sezonu etkinliklerine doludizgin devam ediyor. Haftanın son gününde Başakşehirliler, doğaçlama tiyatronun öncüsü Mahşer-i Cümbüş ile keyifli bir akşam geçirdi. Tiyatroseverlerin kahkahalar eşliğinde izlediği oyun yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Bahçeşehir Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen “tiyatro sporu”, izleyicilerden büyük alkış topladı.

Doğaçlama geleneğini sürdürüyorlar

Ayça Işıldar Ak, Burak Satıbol ve Ayhan Taş gibi usta tiyatrocuların rol aldığı oyun ile geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en önemli özelliklerinden biri olan doğaçlama geleneği devam ettiriliyor. Türkiye’de modern doğaçlama tiyatronun öncüsü olan Mahşer-i Cümbüş, doğaçlama tiyatronun gösteri biçimlerinden biri olan tiyatro sporunu Türkiye’de ilk defa seyirci ile buluşturdu. Ekip, bugüne kadar iki binin üzerinde tiyatro sporu gösterisi sahneledi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.