enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5881
EURO
34,8027
ALTIN
2.508,00
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Depremzedeler Deve Güreşiyle Moral Bulacak

Depremzedeler Deve Güreşiyle Moral Bulacak
03.03.2017
136
A+
A-

Çanakkale’nin depremlerle sarsılan ilçesi Ayvacık’ta, 5 Mart Pazar günü geleneksel deve güreşi festivali düzenlenecek.

Ayvacık İlçesi’nde bu yıl deve güreşleri, depremzedelere moral olması adına düzenlenecek. Ayvacık Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Ünal Şahin, 5 Mart Pazar günü yapılacak güreşlere; Aydın, İzmir, Muğla, Manisa, Balıkesir ve Çanakkale’den 186 devenin katılacağını söyledi. Pazar günü saat 10.00’da başlayacak güreşler için Ayvacık Panayır Yeri Mevkii’ne çok amaçlı güreş arenası hazırlanıyor. Depremzedeler de Ayvacık Belediyesi tarafından otobüslerle taşınarak, deve güreşlerini izlemeleri sağlanacak.

Ayvacık’ın bir turizm bölgesi olduğunu, ancak son zamanlarda yaşanan depremlerle anıldığını kaydeden Başkan Şahin, “Deve güreşleri ücretsiz olarak izlenebilecek. Türkiye’nin en seçkin develeri buraya geliyor. Zira içinde bulunduğumuz konumdan dolayı deve sahipleri de katkıda bulunmak istedi ve bu güreşleri düzenledik” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.