enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5355
EURO
34,8134
ALTIN
2.425,15
BIST
9.725,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Eren “Bu tür söylemler kesinlikle doğru değildir”

Eren “Bu tür söylemler kesinlikle doğru değildir”

10 Mart 2018 Cumartesi günü yapılacak olan Silivri Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası kongresinde aday olan Aliş Eren, tüm odaya kayıtlı şoför esnafına seslenerek yapılacak kongrede oy kullanmaya davet etti. Şoför esnafının sıkıntılarını iyi bildiğini belirten Eren “projelerimizle geliyoruz ”dedi.

10 yıldır oda yönetiminde ve son olarak ta 4,5 yıllık oda başkan vekilliği esnasında gördüğü eksikliklerden yola çıkarak ekip arkadaşlarıyla birlikte projeler ürettiğini belirten Aliş Eren, “Üyelerimizin takdiriyle seçildiğimizde, uzun yıllar odamızda görev yapan mevcut çalışanlarımızla işleyişi bozmadan, esnafımıza “nasıl daha iyi oluruzu” düşünerek, fikir birliği çerçevesinde hareket edeceğiz” dedi. “BU TÜR SÖYLEMLER KESİNLİKLE DOĞRU DEĞİLDİR” “Seçim kampanyası süresince gittiğimiz her yerde yaptığımız her ziyarette esnafımız bize sahip çıktı” diyerek sözlerini sürdüren Eren “Fikir alışverişlerinde bulunduk, istek ve taleplerini tek tek kaydettik. Centilmence bir seçim kampanyası yürüttüğümüzü düşünüyorum. Ancak son günlerde kulağımıza seçimleri kazandığımızda odamızda görevli mesai arkadaşlarımızı işten çıkaracakmışız gibi bir algı yapılmaya başlandığı gelmeye başladı. Bu tür söylemler kesinlikle doğru değildir. Üyelerimizin takdiri sonrasında seçildiğimiz takdirde mevcut görevli arkadaşlarımızla yolumuza devam edeceğiz. Bu tür iddialar tamamen yalandır ve yanlıştır. Yaptığımız ziyaretler sonrasında gelişen, tarafımıza gösterilen olumlu tepkilerden rahatsız olan ve çalışan arkadaşlarımızı tedirgin etmek isteyen birilerinin uydurmasıdır” dedi. “YOLLARI AÇIK OLSUN, İYİ OLAN KAZANSIN” 10 Mart Cumartesi günü yapılacak olan kongrede tüm kayıtlı esnafların oy kullanmasını talep eden Eren “Göreve talibiz, Genç dinamik ve tüm görevlere açık olan kadromla esnafımın yanında gece gündüz hizmet verecek kadromla bu göreve talip olduk. Hayırlısı olsun, karşımızdaki rakibimiz Recep ağabeyimize de hayırlı olsun diyorum. Yolları açık olsun, iyi olan kazansın” dedi.

Kaynak: SHA

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.