enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esnaflara sabah çorbası

Esnaflara  sabah çorbası
30.04.2018
144
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından Berat Kandili dolayısıyla Pazartesi Pazarı’ndaki esnaflara çorba ikramında bulunuldu.  

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı tarafından Berat Kandili münasebetiyle esnaflara sabah çorbası dağıtıldı. Pazartesi Pazarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Zafer Yalçın ve yönetimi katıldı. Berat Kandili’nin tüm İslam âlemine, ülkemize ve milletimize birlik, beraberlik ve kardeşlik getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederek duygularını dile getiren Yalçın, “Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanlığı olarak üç ayların müjdecisi Berat Kandili dolayısıyla Silivrili hemşerilerimize çorba ikramı yaptık. Allah kabul eylesin. Bu vesile ile hemşerilerimizin ve cümle Müslümanların Berat Kandili’ni tebrik ediyorum. Halkımıza, ülkemize, İslam elemine ve tüm dünyaya hayırlar, bereketler, kardeşlik ve huzur getirmesini Allah’tan niyaz ediyorum.” dedi.

Çorba ikramını memnuniyetle kabul eden esnaflar, Yalçın ve beraberindeki ilçe yönetimine ince düşünceleri için teşekkürlerini illetti.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.