enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

IŞIKLAR MUHTARLARI VE EŞLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI

IŞIKLAR MUHTARLARI VE EŞLERİNİ YEMEKTE AĞIRLADI
22.10.2016
113
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle muhtarları ve eşlerini yemekte ağırladı.

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Silivri Mahalle Muhtarları ve eşlerini yemekte ağırladı. Kale Park’ta düzenlenen yemeğe Başkan Işıklar’ın eşi Esma Işıklar, Belediye Başkan Yardımları Bora Balcıoğlu ve Hasan Solak, CHP Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Silivri Mahalle Muhtarları ve eşleri katıldı.

 

ERCAN: “BİZE SAHİP ÇIKAN BİR BAŞKANIMIZ VAR”

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında: “Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bütün doğalgazımızı, suyumuzu, elektriğimizi ödeyen, hepsiyle bize sahip çıkan bir belediye başkanımız var. Ben diğer ilçelerde farklı muhtar arkadaşlarla görüşüyorum, belediyenin bir köşesinde muhtarlara yer gösterip kira alan belediye başkanları var. Bizler böyle bir şey görmedik. Sayın Başkanımıza hepimize sahip çıktığı için huzurunda plaket takdim ederek, teşekkür etmek istiyorum” dedi.

 

IŞIKLAR: “YAŞADIĞINIZ YERE HİZMET ETMEK ÇOK ONURLU BİR GÖREV”

Muhtarların yerel yönetimin vazgeçilmezi olduğunu yineleyen Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar: “İçinizde uzun yıllardır bu görevi yapmakta olanlar da, yeni başlayanlar da bulunuyor. Ben kendimden biliyorum, çocuklarımın büyüdüğünü göremedim. Yaşadığınız yere hizmet etmek çok onurlu bir görev. Verilen oyun anlamı; bir şeyleri düzeltmenizi, daha iyi hale getirmenizi, burada yaşama istediğini, barış ve huzur içerisinde çoluk çocuğunun yarınlara olan umudunu size emanet ediyorum demektir. Bizler eşlerimize çok şeyler borçluyuz. Onlara çok büyük görevler düşüyor ve o anlamda burada kardeşlerime, ablalarıma çok teşekkür ediyorum. Bizler bir şeyler yapıyorsak bu sizlerin sayesinde, sizlerin büyük fedakârlıkları ile oluyor. Hepinize bu anlamda çok teşekkür ediyorum. Muhtarlarımızın da tekrar günlerini kutluyorum” dedi. Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, Başkan Işıklar’a plaket takdim ederek, muhtarlara verdiği tüm destekler için teşekkür etti.








REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.