enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5826
EURO
34,6662
ALTIN
2.527,36
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Marmara Ereğlisin’de 2 genç yazlıkta ölü bulundu

Marmara Ereğlisin’de 2 genç yazlıkta ölü bulundu
23.01.2017
142
A+
A-

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan bir yazlık evde iki gencin cesedi bulundu.

Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesine bağlı Sultanköy Mahallesi’ndeki bir yazlık evde iki gencin cesedi bulundu. Edinilen bilgiye göre, Sultanköy’deki yazlığa gelen Mustafa Tolunay E. (19) ve Ecenur Z. (22) adlı iki arkadaştan bir süre haber alamayan arkadaşlarının polis ve jandarmaya haber vererek yardım istemesi üzerine eve giden jandarma ekipleri yazlıkta iki gencin cansız bedeni ile karşılaştı.

İlk belirlemelere göre gençlerin yazlık içerisinde mangal yaktıkları ve buna bağlı olarak karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettikleri tespit edildi.

Jandarma ekipleri ve nöbetçi cumhuriyet savcısının yaptığı incelemelerin ardından gençlerin cansız bedenleri önce incelenmek üzere Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi Morgu’na ardından da kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu Morgu’na sevk edildi.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

MANGAL KÖMÜRÜNDEN ZEHİRLENMİŞLER

Tekirdağ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi Sultanköy Mahallesi’ndeki yazlık evde ölü bulunan Tolunay Ergül ve arkadaşı Ecenur Sülfe’nin dışarıda yaktıkları mangalı içeri aldıkları ve karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettikleri belirlendi. İki gencin cesetleri yapılan incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.