enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4480
EURO
34,7930
ALTIN
2.443,10
BIST
9.950,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Nevşehirliler Dernek Binasına Kavuştu

11.04.2017
143
A+
A-

Nevşehir Topaç Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binası, Silivri Belediyesi tarafından gerçekleştirilen tamir bakım ve onarım çalışmalarının ardından modern bir görünüme kavuştu.

Tamir, bakım ve onarım çalışmaları ile bahçe düzenlemesi Silivri Belediyesi tarafından yapılan, Nevşehir Topaç Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasının açılışı haftasonu gerçekleştirildi. Açılışa Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil ve İlçe Yönetimi, DP Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu, Dernek Başkanı İsmet Toprakçı Er ve Yönetimi, oda başkanları, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcıları ile Nevşehirliler katıldı.

DERNEK BAŞKANI TOPRAKÇI TEŞEKKÜR ETTİ

Nevşehir Topaç Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmet Toprakçı, açılışta gerçekleştirdiği konuşmasında: “Dernek binamızın yapımında emeği olan Belediye Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum” diyerek şükranlarını dile getirdi.

IŞIKLAR: “İSTANBUL’UN EN HUZURLU İLÇELERİNDEN BİRİ OLMAMIZ TESADÜF DEĞİL”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gerçekleştirdiği konuşmasında şunları söyledi: “Yaklaşık 8 yıldır 17 derneğimizin tamamına istisnasız destek olmaya çalışıyoruz. Hayata geçireceğimiz Hizmet Evi projemizin içerisinde derneklerimizin toplantılar yapabileceği, bir araya gelebilecekleri dernekler yerleşkesi yapacağız. Nevşehirliler dernek binamız çok güzel oldu. Binası olmayan derneklerimize de binalar yapıyoruz. Şimdi Alibeyliler için çalışmalara başladık. Bulgaristan Göçmenleri Derneğimiz için bir Balkan Evi projemiz var yine Mübadele Derneği’ne Fatih Mahallemizde dernek yeri vereceğiz. Eksik olanı tamamlayarak, geldiğimiz yeri unutmadan kaynaşacağız. Bizim zenginliğimiz yerin altında değil, yerin üzerinde. Din, dil, ırk, kimlik sormadan binlerce yıldır bir aradayız. İstanbul’un en huzurlu ilçelerinden biriyiz ve bu bir tesadüf değil. Hepinizin katkısı var. Emeği geçen herkese teşekkürler. Doğduğu ve doyduğu yeri unutmadan, yaşadığı yeri geleceğe taşımak hepimizin görevi. Dernek binamız hayırlı olsun, güle güle kullanın.”

NELER YAPILDI?

Gerçekleşen konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen protokol üyeleri ardından dernek binasını gezdi. Atmaca Sokak ve Kartal Sokakları kapsayan çalışmalarda; 22 m² yeni beton parke taşı döşenmesi, 50 m² yeni mineral yüzeyli beton parke taşı döşenmesi, 35 m² parke taşı kaldırım tamiri ve 88 metre bordür tamiri ile dernek bahçesinde 95 m² granit plak döşemesi ile peyzaj düzenleme çalışmaları yapıldı.-SHA

 

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.