enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3645
EURO
34,9526
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’de, Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği toplandı

Silivri’de, Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği toplandı

18.02.2018 Pazar günü Silivri Hazer Cafe’de toplanan, Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği   Başkanı ve üyeleri bir araya gelerek Cumhuriyet değerlerine ve Atatürk ilkelerine sahip çıkmak ve onun yolunda yürümek için toplanan dernek üyeleri daha sonra dev Atatürk posteri açarak ve etrafında meşale yakarak coşku içerisinde marş söylediler.

Dernek Başkanı Ali KARSAN, yaptığı kısa açıklamasında şunları söyledi;

” Bizler Atatürk’ün izinde gitmeye devam edeceğiz. Burada bir ilki gerçekleştirerek ilk meşaleyi buradan  yakacağız. Umarım bu bir başlangıç olur. Ve tüm  Türkiye’de yayılarak devam edecek. Bu da bir örnek teşkil eder. Neden Silivri, Biz Kimmiyiz? Biz Halkız Derneği Atatürk’e inanan  ve tüm ilke devrimlerinin bekçisi olmak için, dolayısıyla Silivri’ye yapılamayanları yapmaya geldik. Ve Silivri’de neler yapacağız ve çok işler var.Ve projelerimiz var. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Bora Balcıoğlu’nun değerli katkıları ile daha güzel işlere birlikte imza atacağız. Silivri’ye bir hatıra ormanı ve doğaya ve hayvanlara saygılı bir çok programlarımız var. İlk olarak Silivri halkı ile beraber gerçekleştireceğimiz bir 18 Mart Çanakkale programımız var. Çanakkale’de Denizcilik ve Zafer Bayramı nasıl kutlanır bunu  tüm Türkiye’ye göstereceğiz. Burada bir meşale yaktık ve bunu tüm Türkiye’ye yayacağız.  Son olarak bize tüm destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Haber: Adnan YILDIRIM

https://youtu.be/vC9Pe4PhlfE

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.