enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4127
EURO
34,7800
ALTIN
2.400,61
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
19°C
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Açık
20°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
21°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Sahipsiz Hayvan Barınağı Yenileniyor

Sahipsiz Hayvan Barınağı Yenileniyor
13.10.2015
232
A+
A-

Türkiye’nin en büyük hayvan barınaklarından birisine sahip olan Büyükçekmece Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, bakıma muhtaç ve yuva arayan sokak hayvanları için yenileniyor.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatı üzerine havaların soğumasıyla birlikte harekete geçen Büyükçekmece Belediyesi ekipleri 4 binden fazla sahipsiz köpeği yeni kulübelerine kavuşturdu.

Kış mevsimi hazırlıkları sürüyor

Hijyenik koşullar altında bakılan köpekler yeni alınan sıcak ve konforlu kulübelerinde kış mevsimini sorunsuz geçirecekler. Ayrıca terk edilmiş halde sokaktan toplanan kedi ve köpekler Sahipsiz Hayvanlar Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin veteriner hekimlerinin gözetiminde kontrol altında tutuluyor.

 

“Kendimi şanslı hissediyorum”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Her geçen gün bölgemizde sayısı artan sahipsiz hayvanlar için üzülüyorum. Fakat Büyükçekmece halkı gibi duyarlı bir halka sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Sizlerin desteğiyle minik dostlarımıza yeni kulübeler aldık. Kendilerini daha güvende hissedip, sıcak yuvalarında hayatlarını sürdürmeye devam edebilecekler” dedi.

DSC_2707 DSC_2719 DSC_2722 DSC_2723

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.