enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5005
EURO
34,9292
ALTIN
2.432,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Bizi Can Kulağı İle Dinliyorlar

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, her hafta belediye binasında gerçekleştirilen ‘Halk Meclisi Toplantısı’nda vatandaşları dinleyip, çözüme kavuşturuyor. Belediyenin bu hizmetinden çok memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Başkan Demircan’la bizzat görüşmekten çok mutlu olduklarını belirterek “Beyoğlu Belediyesi, bizleri can kulağıyla dinliyorlar,” dedi.

Bizi Can Kulağı İle Dinliyorlar
04.09.2015
92
A+
A-

Beyoğlu Belediye Başkan Ahmet Misbah Demircan, vatandaşlarla her hafta Çarşamba günü ‘Halk Meclisi’ toplantılarıyla vatandaşlar ile bir araya geliyor. Bu mecliste ilçe halkı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a sıkıntılarını ve taleplerini bizzat aktarıyor. Bazı ilçe sakinleri de başkandan, gerçekleştirilen projeler hakkında bilgi alıp, yapılan hizmetlere ve çalışmalara teşekkürlerini iletiyor.

 

ANINDA ÇÖZÜM

Halk meclisinde vatandaşların; sorunlarını, taleplerini, fikirlerini veya projeleri dinleyen Başkan Demircan, onlara çözüm bulmaya çalışıyor.  Demircan, farklı birimleri ilgilendiren talepleri ise toplantıda hazır bulunan başkan yardımcılarına ve müdürlere talimat vererek vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

 

GÖRÜŞMEDEN VATANDAŞLAR MEMNUN AYRILIYOR

Halk Meclisleri’nde vatandaşların sorunlar, iş bulma, ilçede yapılan projeler gibi birçok konu ele alınıyor. 6 aydır işsiz olan İsmail Görgiç isimli bir vatandaş “İşim olmadığı için buraya geldim. Sağ olsunlar herkes bana yardımcı olmaya çalıştı. Şimdi kişisel bilgilerimi verdikten sonra, başkanlarımız beni başka bir yere gönderdiler.  İnşallah en kısa zamanda işimin başında olacağım,” diye konuştu.

 

BAŞKANIMIZLA BİREBİR GÖRÜŞMEK BİZİ MUTLU EDİYOR

İş aramaya gelen Cengiz Ürkmez ise, “eskiden başkanlarla birebir konuşamıyorduk, kendilerini aradığımızda sekreterleri çıkıyordu. Şuanda halk meclisleriyle başkanla bizzat görüşebiliyoruz. Başkanımızla birebir görüşmek bizi mutlu ediyor. İş için gelmiştim şimdi gidip BEYİM’e form dolduracağım. biliyoruz. Başkanımızdan ve bütün yardımcılarından Allah razı olsun,” dedi.

 

DERDİNİ SÖYLEMEYEN DERMAN BULAMAZ

Oğluna iş bulabilmek için başkanla görüşen Dürdane Doraman, “Allah onlardan razı olsun. Bizi can kulağıyla dinliyorlar. Bu devirde en güzel şey yapılıyor. İhtiyacı olan herkes buraya gelsin. Dertlerini izah etsinler. ‘Derdini izah etmeyen derman bulamaz’ derler. Arayacaksın ki bulacaksın,” şeklinde konuştu.

 

HALKIN AYAĞINA GİDİLİYOR

 

Beyoğlu Belediyesi, halkın sorunlarını dinlemek ve onlara çözüm bulmak için halkın ayağına kadar gidiyor. Başkan Demircan, her Çarşamba belediye binasında yapmış olduğu halk meclisi toplantının yanı sıra, Beyoğlu’nda 15 ayrı mahallede meclis üyelerinin başkanlığında vatandaşları dinliyor. Her hafta belirlenen günlerde gerçekleşen halk meclisi toplantılarına sorumlu meclis üyesinin yanı sıra; muhtar, okul aile birliği ve belediyenin o mahalleden sorumlu çalışanları katılarak, halkı birebir dinleyip tüm sorun ve taleplerini bilgi bankasına kaydediyor. Başkan Ahmet Misbah Demircan da her hafta bir bölgenin Halk Meclisi Toplantısı’na katılabiliyor.

 

Çözülebilecek sorunlar toplantı sırasında çözüme kavuşturuluyor. Farklı birimleri ilgilendiren talepler ise anlık olarak bu birimlere iletilerek sonrasında takibi yapılıyor.

 

15 bölge ise şöyle: “Kuledibi – Karaköy, Tophane, Cihangir,  Yahyakahya – Çatmamescit – Bedrettin, Dolapdere – Tarlabaşı, İstiklal – Hacıahmet – Yenişehir, Küçükpiyale – Camii Kebir, Kulaksız – Kadımehmet, Kaptanpaşa, Piyalepaşa, Keçecipi, Fetihtepe, Halıcıoğlu – Piripaşa ve Örnektepe – Sütlüce bölgeleri.”

jpg u unnamed

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.