enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3237
EURO
35,0903
ALTIN
2.300,90
BIST
9.075,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Gücüne Güç Kattı

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Gücüne Güç Kattı
15.09.2015
140
A+
A-

Büyükçekmece Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi, daha önce Süper Lig takımlarını çalıştırmış, tecrübeli antrenörlerden oluşan güçlü kadrosu ile dikkat çekiyor.

 

Büyükçekmeceli çocuklara ücretsiz spor eğitimi veren Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’nde futbol, voleybol, atletizm, bisiklet, okçuluk gibi birçok branş mevcut.

 

Akademik eğitime sahipler

 

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’nin 20 kişilik uzman eğitimci kadrosunun tamamı, UEFA (Avrupa Futbol Federasyonları Birliği), TFF (Türkiye Futbol Federasyonu), TVF (Türkiye Voleybol Federasyonu), TAF (Türkiye Atletizm Federasyonu) gibi kuruluşlar tarafından verilen (Pro Lisans, UEFA A Lisans, UEFA B Lisans gibi) üst sınıf belgelere ve akademik eğitime sahip.

 

Türkiye’nin önde gelen takımlarını çalıştırdılar

 

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi Koordinatörü Murat Atik, Süper ligte daha önce Gaziantepspor, Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Konyaspor ve Denizlispor, Kaleci Antrenörü Nejat Topal Süper ligte Samsunspor, Rizespor ve Gaziantepspor, Performans ve Analiz Antrenörü İbrahim Altuner ise yine Süper ligde Kayseri Erciyesspor ve Antalyaspor gibi Türkiye’nin önde gelen takımlarını çalıştırarak edindikleri tecrübeleri Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’ne aktarmaktadır.

 

Sürdürülebilir bir proje

 

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’nin dünya şehri Büyükçekmece’yi daha da ileriye taşıyacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, alt yapı çalışmalarının önemine dikkat çekerek; “Alt yapıya verilen önem, beraberinde doğru eğitimi, sonrasında ise başarılı sporcuyu getirir. Hem akademik eğitimli hem de tecrübeli antrenörlere sahip olan Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi’nin avantajı, hazırlanan projenin sürdürülebilir olmasıdır. Doğru planlama ile çocuklarımızı 7 yaşından itibaren başlangıç eğitiminden alıp iyi birer sporcu olarak yetiştireceğiz. Bir diğer amacımız da Büyükçekmece’de yaşayan herkese spor yaptırmak” dedi.

 

Her çocuk ayrı bir yetenektir

 

Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi antrenörlerinin sahadaki teknik konulara tamamen hakım olduğunu belirten Başkan Akgün, “Bugün Akademi bünyesinde antrenman yapan çocuklarımız 14 yaşına geldiğinde 90 maça çıkmış, 500 saatten fazla antrenman yapmış olacak. Böylece 5 yıl içinde Büyükçekmece Belediyespor’un da her kademesi için futbolcu aramak yerine ihtiyaçlarını altyapıdan karşılayacak. Büyükçekmece Belediyesi Spor Akademisi bildik spor okullarından çok farklı bir eğitim sistemini benimsiyor. Akademi öğrencilerine belli bir branş öğretmek yerine, dil eğitiminden okuma saatine, kişisel gelişimden sosyal hayatı planlamaya kadar her alanda destek verilecek. İyi birey, iyi vatandaş, iyi sporcu sloganı ile hareket eden ekip skor kaygısı taşımıyor. Amaç sporcunun hangi takımda oynarsa oynasın örnek kişi olması ve dünya kenti Büyükçekmece’mizin adını sporda da adını duyurmasıdır” ifadesini kullandı.

02 03 04

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.