enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4757
EURO
34,9765
ALTIN
2.433,37
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı

Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Kutlandı
25.08.2015
116
A+
A-

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Silivri Sahili açıklarında deniz şehitleri anısına suya çelenk bırakıldı. 

Silivri Sahilindeki törene İlçe Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın yanı sıra ilçe protokolü üyeleri katıldı.Deniz şehitleri anısına üzerinde “Deniz Şehitlerine” yazılı çelenk denize bırakıldı ve 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. İlçe Kaymakamı Salih Keser ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar suya çelenk bırakırken, tekne sirenleri çaldı.

Bir grup genç, Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kutlamaları kapsamında her yıl yapılan deniz yarışmalarının Ramazan gerekçe gösterilerek bu yıl programa alınmamasını protesto etti.

Gençler adına kısa bir konuşma yapan Turan Çokyaşar isimli vatandaş Ramazan’ın başlangıcından beri oruçlu olduğunu uzun süredir bekledikleri etkinlikler için 1 Temmuz günü oruç tutmama kararı aldığını, daha sonra törenlerin iptal olduğunu öğrendiklerinde üzüntüyle karşıladıklarını belirtti.

Her yıl geleneksel olarak yapılan yüzme yarışı, yağlı direkten bayrak alma yarışı gibi yarışmaların Ramazan gerekçe gösterilerek bu yıl yapılmayacağını öğrenen Silivrili gençler tepki gösterdi.

Silivri Liman Başkanı Cihan Hunce’nin yanına giden gençler, protesto amacıyla paket yaptırdıkları yarım kilo baklavayı Hunce’ye vererek tepkilerini dile getirdi.












REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.