enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1271
EURO
35,1180
ALTIN
2.227,54
BIST
8.828,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
13°C
İstanbul
13°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
15°C
Salı Hafif Yağmurlu
10°C
Çarşamba Az Bulutlu
12°C
Perşembe Az Bulutlu
12°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Dilek Demiral’ın ‘Anneler Günü’ Mesajı

Dilek Demiral’ın ‘Anneler Günü’ Mesajı
25.08.2015
95
A+
A-

Annelerimiz; bizleri dünyaya getiren, karşılıksız sevgi, hoşgörü ve özverinin gerçek sembolleridirler. Daha ilk adımımızda elimizden tutarak hayatımızın iyi ya da kötü her aşamasında yanımızda olup bizlerin yetişmesi için her türlü fedakarlığı yaparlar.

Kişisel gelişimlerimize kattıkları değerlerle iyi bir birey olmamız için uğraşırlar ki toplumların da bireylerden oluştuğunu düşünürsek Annelerimizin toplumların şekillenmesinde ki kutsiyetlerini anlamış oluruz.

Cenneti annelerin ayakları altına seren yüce bir dinden, onlara son nefesine kadar sonsuz saygı duymamızı hükmeden bir kültürden gelmemizden dolayı her günü ‘’Anneler Günü’’ olarak bilmeliyiz. Unutmamak gerekir ki Dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek başka bir değer yoktur.

Bu duygu ve düşüncelerle sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyorum.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.