enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2897
EURO
34,6455
ALTIN
2.422,06
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Esenyurt’ta Fırın Kundaklandı

Esenyurt’ta Fırın Kundaklandı
25.08.2015
144
A+
A-

Esenyurt’ta dün gece bir fırını benzin döküp yakan zanlılar güvenlik kamerasına yakalandı. İşyerini ateşe veren zanlılar yanmaktan son anda kurtulurken, 5 katlı bina da büyük hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Mürsel Ekelik’e ait Esenyurt İstiklal Mahallesi Papatya Caddesi üzerinde bulunan bir fırın gece saat 02.30 sıralarında 2 kişi tarafından kundaklandı. İşyerine benzin döküp ateşe veren zanlılar, daha sonra kaçtı. Olay sonrası işyerinin bulunduğu 5 katlı binanın tamamı kullanılamaz hale geldi. Olay anı ise bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, fırının önüne bir motosikletle gelen 2 kişinin benzin döküp ateşe verdikleri görülüyor. Bu sırada alevlerin, bindikleri motosiklete ulaşması üzerine yanma tehlikesi geçiren zanlıların hızla olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

İşyeri sahibi Mürsel Ekelik, yangının komşularının haber verdiğini belirterek, “Komşularım gece saat 02.30 gibi beni aradılar. Bana fırının yandığını söylediler. Ben buraya geldiğimde fırınımın komple yandığını gördüm. Kimin yaptığını bilmiyoruz. Biz komşularımızın güvenlik kamerası görüntülerini izledik her şey gözüküyor. Bir motor ile 2 kişi geliyor dükkanın camını kırıyor biri içeriye giriyor benzin bidonunu döküyor yakıyor ve 2 kişi kaçarak gidiyor. Dükkan hariç tüm bina yanıyor. Biz mağdur durumda kaldık polisler tüm incelemeleri yaptılar. Kimseyle bir sıkıntımız yok, hepimizin ekmek teknesi. Yazık günah nasıl yapacağız bilmiyoruz” dedi.

Olayın ardından polis geniş çaplı inceleme yaptı. İşyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı. – İSTANBUL

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.