enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5224
EURO
34,9382
ALTIN
2.439,31
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Kayapınar’a veda yemeği

Kayapınar’a veda yemeği
25.08.2015
113
A+
A-

Görev süreleri sona eren Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Şube Müdürleri Yılmaz Kaya ve Mecit Bayar için Silivri Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen veda yemeği geçtiğimiz akşam Sunflower Jasmine Restaurant’ta gerçekleşti. Yemeğe katılanlar arasında Silivri Kaymakamı Salih Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu, Hasan Solak, Silivri Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin yer aldı.

IŞIKLAR: “HİZMETLERİNİZİ UNUTMAYACAĞIZ”

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, gecede gerçekleştirdiği konuşmasında, “Sayın İkram Hocam bize Silivri’de ilham verdi. Mecit ve Yılmaz hocam da aynı şekilde bu ilçede önemli hizmetlerde bulundular. İsteseniz bu üç isim ancak bu kadar denk gelebilir bir ilçede. Kendileriyle bu kadar sıcak ilişkiler içinde olmamızın temelinde karşılıklı sevgi, saygı ve anlayış, uyumlu çalışma düşüncesi yatıyor. Ben hep yöneticinin iyisi hissedilmeyen derdim. Ne zaman hissedilir? Görevden ayrıldığında. Burada bulunan bu üç isimle birçok önemli çalışmaya imza attık. Uyum içinde, karşılıklı diyaloglarla gerçekleştirdik bunları. Kılı kırk yardık, kıt imkânlarla gençlerimizin eğitimine yatırım yapmak için çalıştık. Ben ilçem için çok güzel geçtiğine inandığım bir dönemin hatırlanacağından hiç şüphem yok. Görev süremde, Allah sağlık verdiği sürece ve bu ilçede yaşadığım sürece ben hep hatırlayacağım ve hatırlanması için bunları anlatacağım. Çünkü bu memlekette hasbelkader emeği geçen herkesi hatırlamak gibi de bir görevimiz var. Ben sizlerle çalışmaktan büyük şeref duydum. Tüm Silivri halkı, anneler, babalar adına sizlere vermiş olduğunuz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Silivri’de artık bir aileniz var ve kapılarımız sizlere sonuna kadar açık” dedi.

 

KESER: “ÖNEMLİ OLAN KALICI İŞLER BIRAKMAK”

Silivri Kaymakamı Salih Keser de düşüncelerini, “Bizler belli süreler hizmet ediyoruz. Vakti gelince de başkalarına devretmek suretiyle yolumuza devam ediyoruz. Burada önemli olan kalıcı bir şeyler bırakmak geride. Cisim olarak değil isim olarak. Çok değerli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz isim bırakarak ayrılıyor aramızdan. Şube Müdürlerimizde aynı şekilde güzel hizmetlerde bulundular. Silivri’nin eğitim ve öğrenimim sistemine önemli katkılarda bulundular. Ben bu anlamda kendilerine teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi.

 

KAYAPINAR: “ÖNCE ARKADAŞ SONRA YOL”

Silivri’ye veda eden İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar duygusal anlar yaşadığı yemekteki konuşmasında şunları kaydetti: “Silivri bende çok büyük izler bıraktı. Öğretmenlik yaptığım dönemden birçok öğrencimle çeşitli sebeplerle mütemadiyen karşılaşmaktayım. Bundan dolayı da çok mutlu ve gururluyum. Milli Eğitimin uyguladığı yönetmelikleri, kuralları var. Yani sizlerden istenenleri yerine getirmek durumundasınız. Ancak bunları yaparken size çok önemli olan kadro bulma imkânının sağlanması gerekli. Bunun aksi durumunda başarı mümkün değil. Eskilerin bir sözü var; Önce arkadaş sonra yol. Biz burada önce arkadaşlıklarımızı kurduk. Ben buraya geldiğimde gerek Mecit Bey gerekse Yılmaz Bey görev yapmaktaydılar. Kısaca biz arkadaşlığı kurduk ve üzerine bir şeyler kurmak gerekiyordu ki, buraya geldiğimde başkanımla da uyum içerisinde çalışmalara başladık. Ben belediyeden bu anlamda çok büyük destek gördüm. Tüm bunları Silivri için yaptık. Elbette kaideler ve kurallar önemli ama bir isim bırakabilmek benim için hepsinden daha değerli. 150 bine yakın Silivriliye ve 30 bine yakın öğrencimize samimi bir şekilde hizmet etmeye gayret sarf ettik. Çünkü kalıcı olan da bu. Ben, bu ortamı sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

 

BAYER: “SİZE OLAN SEVGİMİZ KATMERLENİYOR”

Düzenlenen veda yemeğinde ilçedeki görev süresi dolan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Macit Bayer, “Bizi bu akşam çok mutlu ettiniz” diyerek başladığı konuşmasında, ” Size olan sevgimiz her geçen gün katmerleniyor. Burada birlikteliği, kurumlar arası uyumu ve iletişimi çok iyi hissettik. Bundan sonraki süreçte de bunların devamını diliyorum. Biz çok sıcak bir ortam bulduk Silivri’de. Ben Silivri’yi bilmeden geldim. Geldikten sonra da ömrümün sonuna kadar burada yaşamaya karar verdim. Gerek insanı gerek coğrafik yapısıyla güzel bir yer. Silivri’de kaldığım süre içerisinde bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

KAYA: “EN BÜYÜK YATIRIM BU DÖNEMDE OLDU”

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Yılmaz Kaya da veda konuşmasında şunları kaydetti: “Ben 2001 yılından bu yana Silivri’de görev yapmaktayım. Bu bir görev değişimi. Uyumlu bir çalışma ortamı yakaladık burada. Hiçbir siyasi şey düşünmeden kabul etmek gerekiyor ki, en fazla eğitime katkıyı biz bu dönemde gördük. Bunu inkâr etmeye hiç gerek yok. Hepsinin sayısal karşılığı var. Bu birliğin ve desteğin devam etmesi lazım. Biz elimizden geleni yaptık. Gerek Belediye Başkanımız gerekse Sayın Kaymakamımız bu anlamda hep bizlerin önünü açtılar. Bu gece içinde çok teşekkür ediyorum, bizi mutlu ettiniz.”

 

KARİPÇİN: “KEŞKE DAHA ÖNCE SİLİVRİ’YE GELSEYDİM”

Silivri’de gördüğü samimi ortam karşısında mutlu olduğunu dile getiren Silivri İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Karipçin; “Buraya geldiğimde kafamda acabalar vardı ama açıkçası gördüğüm ortam, eğitime verilen önem ve projeler üzerine yapılan çalışmalar karşısında çok mutlu oldum. Keşke daha önce gelmiş olsaydım diye düşünmeye başladım. Burada her şey yapılmış, pek çok şey tamamlanmış. Şimdi bundan sonra bizim yapmamız gereken bayrağı daha ileriye taşımak olmalı. Bunun için gerekli ekibi oluşturmak da süreç alacak. İkram Bey o sinerjisiyle beni etkiledi. Sizin bu kardeşliğiniz, samimi duygularınız da çok güzel. Dedikodu yok bir kere bu şehirde. Burada insanlar iş konuşuyor, sistem konuşuyor. Bu nedenle İkram Bey’in ardından üzerimize büyük bir yük biniyor. Görev yaptığım sürece ağabeylerimden öğrendiklerimi hayata geçireceğim, devam ettireceğim” dedi.

 

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Düzenlenen veda yemeğinde Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından Silivri İlçe Milli Eğitim eski Müdürü İkram Kayapınar, İlçe Milli Eğitim Şube eski Müdürleri Yılmaz Kaya ve Mecit Bayer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.