enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3565
EURO
34,4292
ALTIN
2.435,74
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
23°C
İstanbul
23°C
Açık
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Obama’nın Danışmanı Esenyurt’ta Seminere Katıldı

Obama’nın Danışmanı Esenyurt’ta Seminere Katıldı
25.08.2015
131
A+
A-

Üniversite ve Esenyurt Belediyesinin işbirliği ile hazırlanan seminer programına öğrenciler ve eğitimciler tarafından katılım yoğun oldu.

İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesinin düzenlemiş olduğu “ İnsan İlişkileri, Beden Dili ve Zihin Okuma Teknikleri” konulu seminer programına Üniversite yönetimi ve çok sayıda öğrenci katılım sağladı.

ABD’NİN BAŞKAN DANIŞMANINDAN ESENYURTLU ÖĞRENCİLE BEDEN DİLİ EĞİTİMİ…

Beden Dili İletişim Uzmanı olan, raportör ve yaşam koçluğu görevlerinde bulunan ABD Başkanı Barac Obama’nın danışmanı Riccon İlhan Doğan, Esenyurt Üniversitesi Konferans Salonunda 1 saat süren seminer gerçekleştirdi.

Doğan; Liderlerin ve yöneticilerin beden dilini kullanma ve kürsü hâkimiyeti, yalan söyleme, insan ilişkileri ve etkili konuşma, hitabet tekniği konularını, eğlenceli örneklemeler yaparak anlattı.

Program sonunda İstanbul Esenyurt Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ömer Önder ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilsen Sirmen tarafından panelist ilhan Doğan’a çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.

“ BAŞKAN OBAMA İÇİN RAPOR HAZIRLIYORDUK”

İstanbul Esenyurt Üniversitesi’nde böyle bir programa, üniversite yönetimi tarafından davet edilmesi üzerine katıldığını belirten Riccon İlhan Doğan, program sonunda basın mensuplarının sorularını cevapladı. ABD Başkanı Barac Obama’nın danışmanlığı görevi sırasında, kültürler arası diyaloglarda raportörlük yaptığını ifade eden Doğan, “ Başkan Obama ile kültürler arası yapmış olduğumuz, Ortadoğu’nun giyiminden tutun, yemek yeme tarzlarına kadar birer rapor tutuyorduk. Örneğin; İran’ın Irak olmadığı, Afganistan’ın Suudi Arabistan olmadığı ile ilgili rapor tutarak, kültürü, geleneği, göreneği, töresi bunlarla ilgili raporlar hazırlıyorduk. Yaptığımız bu raporlar neticesinde gitmiş olduğu ülkelerde daha kontrollü ve daha dikkatli olmaya çalışıyordu” dedi.

“DAVRANIŞ BİLİMLERİ UZMANIYIM”

Riccon İlhan Doğan kendi alanında kısaca bilgi vererek, “ Aslında ben İtalya’da Komedi Dalarte Tiyatrosundan mezunuyum. Ayrıca İsviçre Akad Enstitüsü Ruh Bilimleri mezunuyum. Davranış bilimleri uzmanıyım. Genellikle beden dili iletişim üzerine eğitimler veriyorum. Benim dalım, özellikle kendimize ait bir tekniğimiz var. Buda Riccon Teknik; düşünce okuma

tekniği, zihin okuma teknikleri, insanların bilinçaltında yatanları veya insanların kişilik analizlerini yapmaya çalıştığımız bir tekniktir” dedi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.