enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3849
EURO
35,0357
ALTIN
2.326,43
BIST
9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Silivri’li Fenerbahçe’liler Kadıköy’e Akın Etti

Silivri’li Fenerbahçe’liler Kadıköy’e Akın Etti
25.08.2015
113
A+
A-

Bağdat Caddesi’nde onbinlerce kişinin katılım sağladığı yürüyüşe Silivri’den de destek büyüktü.Sabah saatlerinde sahilde toplanan Fenerbahçe’liler özel araçları ve kendilerinin tuttuğu otobüsler ile Kadıköy’e hareket ettiler.Saat 13:30’da Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’da sarı lacivertli taraftarların arasına katıldı.Yıldırım alana gelince hep bir ağızdan “Dik dur eğilme bu taraftar seninle sloganları attı. Şaşkınbakkal’dan Şükrü Saracoğlu’na doğru yürüyen taraftarlar “Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım, kaskını çıkar copunu bırak delikanlı kim bakalım”,”Mustafa Kemal’in askerleriyiz”, “Ali İsmail Korkmaz Fenerbahçe yıkılmaz” sloganları attılar. Fenerbahçelilerin dünkü yeni sloganı ise ilgi çekiciydi:  “Ayakkabı kutusu milyonlar doldu, suçlu yine Fener oldu. Ne cemaat ne AKP, tam bağımsız Fenerbahçe. Bir taraftarın “Başkanım Kars’tan geldim sizinle kol kola yürümek istiyorum. Beni yanınıza alın”sözleri üzerine Aziz Yıldırım, “Şimdi yürümek için ineceğim. Hep beraber Kadıköy’e kadar yürüyeceğiz” dedi.Taraftarlar saat 16:50’de stadyuma ulaştılar.

SİLİVRİ FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN TAM DESTEK

SİLFEB Başkanı Mesut Güçlü liderliğinde Bağdat Cadde’sindeki yürüyüşe tam kadro katılan Silivri’li Fenerbahçe’liler daha sonra Fenerbahçe – Kasımpaşa müsabakasını izlediler.Silivri’li Fenerbahçeliler Derneği (SİLFEB) yönetim kurulu üyesi Ferhat Karadoğan;”Yaklaşık 1 yıldır faaliyette bulunan Silivri Fenerbahçeli taraftarlar derneği olarak camiamızı çok önemli bir süreçten geçtiği bu zor zaman da yanlız bırakmadık. Tüm organizasyona katılan üyelerimize yönetim kurulu üyesi olarak teşekkür ederim.” diye açıklamada bulundu.

ALİ İSMAİL KORKMAZ’IN AİLESİ FENERBAHÇE TRİBÜNÜNDEYDİ

Şaşkınbakkal’dan Şükrü Saracoğlu’na doğru yürüyen taraftarlar “Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım, kaskını çıkar copunu bırak delikanlı kim bakalım”, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganlarını attı. Gezi olayları sırasında Eskişehir’de dövülerek öldürülen Ali İsmail Korkmaz için yazılan marş da okunarak; “Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz…” tezahüratı yapıldı. Taraftarlar yürüyüşün ardından Kasımpaşa karşılaşmasının 34. dakikasında da aynı tezahüratı tekrarladılar. Öte yandan Ali ismail Korkmaz’ın ailesi de sarı lacivertli taraftarların davetlisi olarak karşılaşmayı tribünlerde takip etti. Karşılaşma sonrasında sarı lacivertli taraftarlar tribünlerden ayrılmadı ve Ali İsmail Korkmaz tezahüratını tekrarladı. Bu esnada Ali İsmail’in ailesi de sahaya indi ve tribünleri selamladı. Maçın bitiminin ardından Ali İsmail Korkmaz’ın annesi Emel Korkmaz,babası Şahap Korkmaz, ağabeyi Gürkan Korkmaz tribünden ayrılırken,taraftarların sevgi gösterileriyle uğurlandı. Bazı taraftarlar Emel Korkmaz’ın nelini öperek, ‘Annemizsin sen bizim’ dediler. Bir taraftar da ağlayan anneye ‘Ağlama, ağlama, gurur duy’ diye seslendi. ‘Taraftarlar Korkmaz ailesi staddan ayrılırken, Ali İsmail Korkmaz için bestelenen marşı söylerken, Emel Korkmaz da taraftarlara eşlik etti. Aile kendilerine sevgi gösterisinde bulunan Fenerbahçeli taraftarlara el sallayarak tribünden ayrıldı. Bir taraftarın kamerasına yansıyan ve sosyal medyada paylaşılan görüntülerde aile üyelerinin duygusal anlar yaşadıkları da görüldü.   

HABER:Efe Can Karaköy

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.