enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2583
EURO
35,0115
ALTIN
2.433,33
BIST
9.814,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Perşembe Parçalı Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

Toplu Konutlar Bölgesi Canlanıyor

Toplu Konutlar Bölgesi Canlanıyor
25.08.2015
107
A+
A-

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın 2013 Yatırım Programı kapsamında eş zamanlı olarak başlattığı projeler ilçede büyük bir değişimi gözler önüne seriyor. Yeni Mahalle’de tüm hızıyla devam eden Silivri Belediyesi Doğa Spor Parkı Projesi ve Müjdat Gürsu Caddesi eski Millet Hastanesi’nin arkasındaki park düzenleme çalışmalarının yanı sıra Konutlar Çay Bahçeleri düzenlemelerinde de sona gelindi. Müjdat Gürsu Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi ve Eren Yıldırım Sokak üzerinde yeşil alanda bulunan Konutlar Çay Bahçeleri düzenlenerek modern bir görünüme kavuşuyor.

BAŞKAN IŞIKLAR BÖLGEYİ İNCELEDİ

Başkan Yardımcısı Zafer Ercan ve Fen İşleri Müdürü Hasan Solak ile birlikte bölgede incelemelerde bulunan Başkan Işıklar, yapılan çalışmalar hakkında ekip arkadaşlarından bilgi aldı. Işıklar; “Çalışmalarımız tamamlandığında bu bölgemiz ilçemizin nefes alma noktalarından biri haline gelecek. Bölgede önemli bir ihtiyaç olan park ve yeşil alan düzenlemelerimizle, toplu konutlar bölgemiz canlanacak ve bölgede büyük bir hareket yaşanacak” dedi.

ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ’NE GİDEN YOL ARAÇ TRAFİĞİNE KAPANDI

Konutlar bölgesindeki çay bahçelerinin hemen arkasından Silivri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne giden Eren Yıldırım Sokak, gerçekleşen çalışmaların ardından araç trafiğine kapatıldı. Eğitim döneminde özellikle okul giriş çıkışlarından araç trafiği nedeniyle birçok tehlikenin yaşandığı bölgede hem öğrenciler, hem de yayalar rahat nefes alacak.

KONUTLAR ÇAY BAHÇELERİ DÜZENLEMELERİ’NDE NELER YAPILACAK?

Silivri Belediyesi Müjdat Gürsu Caddesi, Dr. Sadık Ahmet Caddesi ve Eren Yıldırım Sokak üzerinde bulunan Konutlar Çay Bahçeleri düzenlemeleri kapsamında toplam 6 bin 600 metre kare alanda; 3 bin metrekare sert zemin ve 3 bin 600 metrekare yeşil alan düzenlemesi yapılacak. Elektrik ve sulama tesisatının da döşeneceği alan, dikilecek aydınlatma direkleriyle aydınlık bir görünüme kavuşacak. Bitkilendirme ve ağaçlandırma çalışmalarıyla da alan atıl görünümünden kurtularak, bölge sakinleri için nefes alma noktası haline gelecek.

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.