enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5418
EURO
34,9429
ALTIN
2.426,49
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
DİKEY REKLAM
DİKEY REKLAM

2016-2017 EĞİTİM YILI AÇILIŞINDA BÜYÜK COŞKU

2016-2017 EĞİTİM YILI AÇILIŞINDA BÜYÜK COŞKU
19.09.2016
108
A+
A-

Küçükçekmece Kaymakamlığı, Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen 2016-2017 eğitim-öğretim yılı programın açılışı TASEV Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış törenine, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, okul müdürü Vural Beyazıt, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

“19 EYLÜL AYNI ZAMANDA GAZİLER GÜNÜ’’

Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, “Aziz milletimizin bize hediye ettiği özgür günlerin coşkusuyla yeni eğitim-öğretim dönemimizi açıyoruz. Bugün 19 Eylül aynı zamanda Gaziler Günü. Malazgirt’ten bugüne kadar bu millet bu coğrafyada çok büyük acılar ve sıkıntılar çekti. Allah’a hamdolsun ki 15 Temmuzda yiğit öğretmenlerimizin yetiştirdiği vatansever milletimiz doğudan batıya, kuzeyden güneye her noktada hainlerin karşısına çıktı. 15 Temmuz olayları gösterdi ki bu millet asla özgürlüğünden ödün vermeyen bir millettir. Bütün öğretmen ve öğrencilerimize yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

“15 TEMMUZ GECESİ BÜYÜK BİR SINAV VERDİK”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz de yaptığı konuşmada yeni eğitim-öğretim yılının tüm Türkiye için hayırlı olmasını temenni ederek, ‘’Rabbim, tüm şehitlerimize rahmetiyle muamele etsin. Gazilerimize de acil şifalar versin. 15 Temmuz gecesi ülke olarak büyük bir sınav ve şehit verdik. Millet olarak özgürlüğü çok iyi anlamışız. Bağımsızlığı, bayrak sevgisini, vatan sevgisini ve demokrasiyi çok ama çok iyi idrak etmişiz. Gerçek manada sivil bir hareketle darbeyi durduran milletimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Benim için eğitim yanlışı görmekle başlar. Çirkini görmekle başlar. Daha sonra bu yanlış ve çirkinle nasıl mücadele edilmesini öğrenmekle başlar. Bütün öğretmenlerimize saygılarımı sunuyor, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlara vesile olmasını diliyorum ’’dedi.

“15 TEMMUZ GECESİNİ BİR HAFTA OKULLARDA ANLATACAĞIZ’’

Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz da yaptığı konuşmasında, “15 Temmuz şehitlerimizi rahmet minnetle yad ediyor, gazilerimize de Allahtan acil şifalar diliyorum. Biz 15 Temmuz’u sadece bugün değil, bir hafta bütün öğrenci ve öğretmenlerimizle konuşacağız. Yeni 15 Temmuzların yaşanmaması için gençlerimizi bilinçlendireceğiz. Çocuklarımızı sadece akademik başarı beklentisi içerisinde yetiştirmeyelim. Öncelikle onların iyi bir insan olmaları için gayret edelim. Öğrenciler bizim ne dediğimize değil, ne yaptığımıza bakarlar. Sürekli ifade ettiğimiz gibi çocuklarımız dudaklarımızın peşinden değil ayaklarımızın peşinden gelirler. Okumayan öğretmen okutamaz. Yazmayan öğretmen yazdıramaz. Yani öğrencilerimiz bizim yaptıklarımızı yapacaklardır. Heyecanımızı ve umudumuzu asla kaybetmeyeceğiz. Çünkü yapılırken heyecan duyulmayan işler asla başarılamaz” dedi.

Açılış sonunda Başkan Temel Karadeniz, yeni dönemin hayırlılara vesile olmasını dileyerek, protokol üyelerine çiçek takdim etti.

 

REKLAM ALANI
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.